pot bloca facturarea pe nedefinit?
pot bloca facturarea pe nedefinit?
Buna ziua, va rog ajutati-ma, am 3 vanzatori cu user pentru facturare in saga, problema e ca unul dintre ei prefera sa factureze pe nedefinit, fiindu-i mai usor sa nu mai caute produsele in gestiune, imi este foarte greu apoi sa gasesc denumirile alese de el, cu denumirile inregistrate in gestiune, as vrea sa blochez posibilitatea acestor useri de a factura pe nedefinit, se poate acest lucru in saga ?
- fagarasa176
Re: pot bloca facturarea pe nedefinit?
Nu se poate
Sa invete sa caute cu ALT+ENTER
Sa invete sa caute cu ALT+ENTER
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
se poate... cand il prinzi ca a facut asa.. ii dai peste maini.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”
Buna ziua, am o gestiune de marfa cantitativ-valorica si cand se fac facturile pe tip marfuri , gestiune marfuri la articole imi arata toate articolele si cele cu stoc 0. Cum pot sa fac sa-mi arate doar articolele cu stoc ?
Multumesc.
Multumesc.
- fagarasa176
Nu ai cum.
Se pot bloca articole dar nu mai apar nicaieri dupa blocare
Se pot bloca articole dar nu mai apar nicaieri dupa blocare
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Buna ziua, mai am si eu o intrebare, daca am 3 utilizatori doar pentru facturare, iar la sfarsit de luna vreau sa vad din admin, vanzarea pe fiecare user in parte, cum trebuie sa setez saga. Daca adaug agent numele fiecarui user, am vazut ca va trebui ei sa isi aleaga numele la fiecare factura si ma gandesc ca nu e usor ... as vrea intr-un fel sa pot vizualiza ce vinde fiecare fara sa-i pun in incurcatura.
nu aveti cum. fiecare cand factureaza trebuie sa aleaga si nule agent (adica numele lui implicit)
PS. Daca e sa se incurce tot asa pot incurca si clientii cand factureaza.
PS. Daca e sa se incurce tot asa pot incurca si clientii cand factureaza.
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”