SPV persoane juridice
-
Re: SPV persoane juridice
Multumesc, verificasem deja pe mfinante dar nu apare actualizat. Am depus un 010 pe 29 mai cu inregistrarea vectorului fiscal aferent salariilor, perioada fiscala trim, si as fi vrut sa vad cum au inregistrat in vectorul fiscal (daca s-a inregistrat!). Pana ma lamuresc cu vectorul, daca depun declaratia + plata lunar, chiar daca sunt inregistrata trim., credeti ca ar avea vreo repercusiune?
Declarația e oricum lunară. Nu există declarație trimestrială.
A mai solicitat cineva CAF prin SPV?
Si daca da, l-a si primit?
Am mai vorbit cu o colega care mi-a spus ca ei nu-i apar cele 3 spatii de completat referitoare la obligatiile bugetare.
Multumesc pt. raspuns!
Si daca da, l-a si primit?
Am mai vorbit cu o colega care mi-a spus ca ei nu-i apar cele 3 spatii de completat referitoare la obligatiile bugetare.
Multumesc pt. raspuns!
- *pentru lenesi, CAF = Certficat de Atestare Fiscala, eu unul am pierdut vremea incercand sa-mi dau seama ce e
- Am solicitat in 07.06, l-am primit in 09.06
- E o prostie, toate informatiile se refera la obligatiile bugetare, daca nu exista informatiile dintr-un capitol, nu le veti primi
- E o prostie, toate informatiile se refera la obligatiile bugetare, daca nu exista informatiile dintr-un capitol, nu le veti primi
WOW! In asta ne impiedicam acum?roncovf scrie:- *pentru lenesi, CAF = Certficat de Atestare Fiscala, eu unul am pierdut vremea incercand sa-mi dau seama ce e
Era vorba de timp, nu de lene!
Multumesc, oricum!
Pentru MinuM
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie:Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.
-
La orice solicitare fac primesc: A aparut o eroare tehnica. Va rugam sa reincercati operatia. Daca eroarea persista, va rugam sa ne scrieti prin intermediul formularului unic de contact
Relax. Luna asta e posibil să nu funcționeze. După aia mai vedem 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
N-ar fi fost mai bine sa il testeze si doar dupa aceea sa face mare reclama? 

-
Asa ar fi fost ideal .....
- danilevicis
De asta CEC Bank imi cere in continuare si azi fisa fiscala..
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Comuniștii ăia o s-o ceară și peste 15 ani.
N-are treabă nu serverele anaf, sunt pur și simplu cretini.
În cel mai rău caz pot să-ți ceară adeverință de venit.
N-are treabă nu serverele anaf, sunt pur și simplu cretini.
În cel mai rău caz pot să-ți ceară adeverință de venit.
Buna seara. Ce ati completat la randurile cu obligatii bugetare ? Ati scris cate un rand pentru fiecare obligatie din fisa ?mihalai scrie:Certificatul fiscal vine de pe o zi pe alta,am cerut eu luni si ieri l-am primit.
Poate tie chiar iti raspunde cineva, eu astept un raspuns de cateva zile!