SPV persoane juridice
Re: SPV persoane juridice
In momentul acesta, am primit si o fisa rol si o verificare vector, cereri facute cu 5 min mai devreme.
-
buna dimineata,
pur si simplu nu mai stiu ce sa fac sa pot accesa dosarul fiscal .Intru pe pagina anaf.ro,ma autentific ,accesez dosarul fiscal si nu-mi apare nimicdar poate nu am facut eu ceva.Am depus si c800 pentru care am primit ace la spv.
Multumesc
pur si simplu nu mai stiu ce sa fac sa pot accesa dosarul fiscal .Intru pe pagina anaf.ro,ma autentific ,accesez dosarul fiscal si nu-mi apare nimicdar poate nu am facut eu ceva.Am depus si c800 pentru care am primit ace la spv.
Multumesc
La mine nu mai apare in meniu Dosar fiscal dupa ce am depus prima 800.
Poti obtine toate informatiile prin Solicitari: Informatii (vector, fise pe platitor, etc)
Poti obtine toate informatiile prin Solicitari: Informatii (vector, fise pe platitor, etc)
Intrati pe pag.anaf,va autentificati si sus in stanga aveti "informatii"dati click si mai jos aveti codurile fiscale pentru care ati depus c800,alegeti codul fiscal dorit,si cereti ce va intereseaza
-
multumesc mult,acum m-am edificat asupra problemei.
O zi buna in continuare
O zi buna in continuare
Revin cu rugamintea de acum cateva zile, adresata in special colegilor care au solicitat si au primit Certificat de atestare fiscala: ce ati completat in campurile referitoare la obligatiile bugetare?
Fă-ți, mă, omule, cererea, ce naiba tot întrebi
Daca vedeai postarea anterioara, iti dadeai seama ca nu intreb asa, de amorul artei - in orice fel as completa cererea primesc mesaj de eroare si nu se transmite cererea.
Crezi ca altfel ma milogeam asa, de placere, sau sa-ti dau tie satisfactie?
Ce-mi place de cei ca tine - sa dati un raspuns nu sunteti in stare, doar sa luati la misto!
Crezi ca altfel ma milogeam asa, de placere, sau sa-ti dau tie satisfactie?
Ce-mi place de cei ca tine - sa dati un raspuns nu sunteti in stare, doar sa luati la misto!
buna ziua,cazier fiscal se poate obtine?
@minum
Puneți întrebarea pe [email protected] și dați acolo detalii legate de eroare.
Eventual vedeți ghidul pentru SPV, dar e mai rapid să întrebați pe admin.portal
Puneți întrebarea pe [email protected] și dați acolo detalii legate de eroare.
Eventual vedeți ghidul pentru SPV, dar e mai rapid să întrebați pe admin.portal
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc, tomac!
Am facut si asta, dar stiti ca termenul de raspuns este de 30 zile.
So... bineinteles ca inca nu am primit raspuns si de aceea am apelat la colegii de pe forum.
Am facut si asta, dar stiti ca termenul de raspuns este de 30 zile.
So... bineinteles ca inca nu am primit raspuns si de aceea am apelat la colegii de pe forum.
- danilevicis
Si eu am trimis o cerere pe formularul de contact. De ce? Pentru ca am vazut ca exista un lucru interesant intr-o lista derulanta in Mesaje > Tip Document, dar care nu afiseaza nimic. Este vorba de EXTRAS DE CONT. Tare bine ar fi sa fie functionala. 

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
E pentru primării.
- danilevicis
Oaaa, bleah! Da' eu nu-s primarie!
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Întâmpin o problemă la depunerea C800.La 2 firme totul este ok, dar la a treia primesc recipisa cu erori.
"Au fost identificate următoarele
ERORI
:
F: rep (1)
eroare regula: ERR VerifCertif: Certificatul digital cu seria : (completata cu seria din certificatul meu ) ,declarat in formular, nu exista in baza de date a Autoritatii de Certificare indicate in cerere "
A mai avut cineva problema asta?
"Au fost identificate următoarele
ERORI
:
F: rep (1)
eroare regula: ERR VerifCertif: Certificatul digital cu seria : (completata cu seria din certificatul meu ) ,declarat in formular, nu exista in baza de date a Autoritatii de Certificare indicate in cerere "
A mai avut cineva problema asta?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!