eroare transmisie -certificat
-
tudoraf841
eroare transmisie -certificat
Vreau sa obtin drept de transmisie on line(formular 150 ) si primesc urmatorul mesaj de mai jos
Sunteti inregistrat cu certificatul din documentul de confirmare pe alta adresa de email! Va rugam sa trimiteti un email cu eroarea pe adresa [email protected], avand documentul de confirmare atasat
daca vreu sa transmit mail la adresa indicata de ei al primesc retur inapoi
deasemenea la doua firme pentru care pana in luna mai puteam sa transmit declaratiile acum primesc mesajul ca semnatura nu este valida
stie cineva ce se intampla?
Sunteti inregistrat cu certificatul din documentul de confirmare pe alta adresa de email! Va rugam sa trimiteti un email cu eroarea pe adresa [email protected], avand documentul de confirmare atasat
daca vreu sa transmit mail la adresa indicata de ei al primesc retur inapoi
deasemenea la doua firme pentru care pana in luna mai puteam sa transmit declaratiile acum primesc mesajul ca semnatura nu este valida
stie cineva ce se intampla?
Re: eroare transmisie -certificat
Incearca aici la "asistenta tehnica servicii informatice":
https://www.anaf.ro/asistpublic/
https://www.anaf.ro/asistpublic/
-
tudoraf841
nu pot deschide toate campurile la acest formular pt. a-l completa
Când ați reînnoit certificatul ați folosit o altă adresă de mail ca cea utilizată până acum? Dacă da e necesar să re-depuneți 150 cu noul certificat digital pentru fiecare firmă în parte.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
tudoraf841
am folosit aceiasi adresa de mail ca in fiecare an,am si verificat adresa de mail de pe confirmarea de la anaf reinnoirea fiind in feb. 2017.
In plus pt 2 firme la care le-am transmis pana in luna aprile on-line acum primesc mesaj ca semnatura este invalida la celelalte este ok
In plus pt 2 firme la care le-am transmis pana in luna aprile on-line acum primesc mesaj ca semnatura este invalida la celelalte este ok
Se pare că e o problemă de la ei.
-
tudoraf841
am reusit sa trimit mail la anaf asa ca voi reveni dupa ce voi primi un raspuns.
Multumesc pt. colaborare
Multumesc pt. colaborare
Alaltaieri am reinnoit si eu certificatul si aceeasi problema... Certificatul digital seria xyz (confirmat de anaf) nu are drept de depunere pt CUI 123 (firma mea, deci clar nerevocat). Un drum inutil la Ilfov, unde am dat de niste tantici care 'stiu ele' ca 150 se depune la fiecare reinnoire, incarcat problema pe pagina lor de reclamatii, mail pe [email protected] (inca neraspuns). Am primit in schimb de pe portal un raspuns sec cu "Trebuie sa completati un F150 pentru uiul respectiv cu seria certificatului reinnoit. Completati F150 pe portalul ANAF, inregistrati apoi listati si depuneti la administratia financiara". Prin urmare, le-am trimis acum o noua sesizare cu printuri de pe site anaf, cum ca nu se depune 150 pt reinnoire si ca nici macar nu te lasa sa faci un alt 150. Acum astept sa se lamureasca si ei si sa vada une au bagat degetelele gresit.
-
tudoraf841
.Am trimis aseara mail la anaf si dimineata am si primit mesaj ca trebuie sa trimit din nou f150 la adm. fiscal ,dar nu au dat nici o explicatie.Mentionez ca doar pt. o parte din firme am aceasta problema.
Asta e o tâmpenie. Nu de alta dar din moment ce am depus odată nu prea văd rostul redepunerii. E o problemă a lor probabil și acum nu știu sau nu pot să dreagă problema decât punând firmele să redepună 150.
-
tudoraf841
exact asa este.Acum o ora am venit de la finante si fara nici o explicatie rezolvarea este depunerea din nou f 150
Pt.cei care nu va recunoaste anaful certificatul la anumite firme,intai depuneti C800 si dupa aia problema este rezolvata,eu asa am facut.
-
tudoraf841
am incercat asa cu c 800 dar nu a mers.
Am depus din nou numai formularul 150 simplu,l-au primit si acum este ok.
Am depus din nou numai formularul 150 simplu,l-au primit si acum este ok.