Ti-am dat un exemplu mai sus.
Daca ai un angajat numit "Popescu Petre-Ion" si anterior a fost trecut ca si "Popescu Petre Ion", iar acum ca si "Popescu Petre-Ion" atunci te poti trezi (din cate am inteles din postarile de pe internet, deci este posibil sa gresesc) ca la ITM se dubleaza contractul si atunci esti pus pe treaba.
preluare salariati cu istoric din rvs inspectia muncii
-
tobosv790
Re: preluare salariati cu istoric din rvs inspectia muncii
Pai nu e treaba mea! E treaba ITM-ului. Eu il inregistrez la angajare asa cum este trecut in buletin/CI, cu cratime cu tot, etc. Daca altcineva, inaintea mea, nu l-a trecut ca acolo sa fie sanatos! Daca isi schimba numele, cat timp e angajat la mine, transmit la ITM, prin ReviSal noul nume asa cum e trecut in noul buletin. Daca altul inaintea sau dupa mine nu respecta chestia asta... ce vina am eu?
Pana la urma chestiile astea nici nu ar trebui sa se intample indiferent ca se pun cratime aiurea sau ..mai stiu eu ce. Omul/angajatul are un CNP care nu se schimba pe durata vietii. Acest CNP se trece in CIM. Daca ITM are softuri de "KK" pe care a dat la "sarb" milioane de euro si acestea nu pot sa evite situatii de genul celei exemplificate de tine @BalazsE, de ce trebuie sa-mi sparg eu creierii sa rezolv asta? Aia de pe sus de pe acolo, consilierii...,pentru ce isi iau salariile alea nerusinate?
Pana la urma chestiile astea nici nu ar trebui sa se intample indiferent ca se pun cratime aiurea sau ..mai stiu eu ce. Omul/angajatul are un CNP care nu se schimba pe durata vietii. Acest CNP se trece in CIM. Daca ITM are softuri de "KK" pe care a dat la "sarb" milioane de euro si acestea nu pot sa evite situatii de genul celei exemplificate de tine @BalazsE, de ce trebuie sa-mi sparg eu creierii sa rezolv asta? Aia de pe sus de pe acolo, consilierii...,pentru ce isi iau salariile alea nerusinate?
-
stroer1948
Din acelasi motiv pe care lam zis mai sus. Despre asta era vorba aici.... istoricul la angajatorul curent.
-
tobosv790
Da, pentru istoricul la angajatorul curent merg pe ReviSal-ul ITM sau il refac manual in saga din ce am la indemana de la contabilul anterior. Asta e!
Pentru a putea prelua salariatii cu istoric din rvs inspectia muncii in Saga aveti nevoie de toate fisierele rvs in ordinea in care au fost facute. Eu am refacut revisal din program itm in Saga cu tot cu istoric. Datele mele de contact le gasiti accesand link-ul http://www.sagasoft.ro/distributie.php?judet=Timis
si daca fostul contabil tinea angajatii in revisal cu tot cu istoric, iar noul angajat, doreste sa tina evidenta doar in saga, fara istoric deci... angajatul societatii cand cere adeverinta de vechime care cprinde perioada de la fostul contabil si noul contabil ... va primi ... ? ce