incetare cim pensionar
incetare cim pensionar
Buna ziua, am urmatoarea situatie:
am primit azi decizia de pensionare anticipat partial a unui salariat cu data din 21.06.2017, cu ce data sa-i fac incetarea cim ?
daca fac incetarea azi cu data de 21.06.2017,
in luna iunie a lucrat toata luna, inseamna ca perioada 22.06 - 30.06.2017 ramane neacoperita si a fost declarat in D 112.
Va rog un sfat, nu stiu cum sa procedez .
am primit azi decizia de pensionare anticipat partial a unui salariat cu data din 21.06.2017, cu ce data sa-i fac incetarea cim ?
daca fac incetarea azi cu data de 21.06.2017,
in luna iunie a lucrat toata luna, inseamna ca perioada 22.06 - 30.06.2017 ramane neacoperita si a fost declarat in D 112.
Va rog un sfat, nu stiu cum sa procedez .
Re: incetare cim pensionar
Acum serios, angajatul respectiv nu stia ca vrea sa intre in pensie anticipata si sa iti aduca din timp documentele?
Si acum , serios nu stiu ce sa fac, ma gandesc sa transmit revisalul de ex.maine cu data incetarii 21.06.2017 si apoi sa fac rectificativa la D112.
Ce parere aveti ?
Ce parere aveti ?
Nu ma poate ajuta nimeni cu o parere,
cum ar fi mai corect la data consemnarii sa trec 21.06 sau 08.08 ?
Va rog, as vrea sa transmit azi revisalul.
cum ar fi mai corect la data consemnarii sa trec 21.06 sau 08.08 ?
Va rog, as vrea sa transmit azi revisalul.
Data de 08/08.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mii de multumiri, numai bine.
Am completat revisalul la interval vechime apare data de inceput pana la 08.08 si data incetare 21.06, decizia de incetare este cu 08.08, sa modific decizia si sa pun 21.06 ? Este ok?
Am sunat la ITM si trebuia sa fac incetarea la data comunicarii deciziei 21.07 si eu am transmis incetare cu 21.06 data deciziei (salariatul a si primit pensia pt.luna 07).
Mi s-a spus sa fac corectie si sa transmit din nou.
Acum trebuie sa-i fac reactivare de contract sau doar sa modific data incetarii si sa transmit din nou revisalul ?
Mi s-a spus sa fac corectie si sa transmit din nou.
Acum trebuie sa-i fac reactivare de contract sau doar sa modific data incetarii si sa transmit din nou revisalul ?
Faceti doar corectia, nu reactivati nimic..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”