Am trimis in Elvetia o mf care mi s-a intors si am primit o factura de la TNT pe care este inscrisa doar suma pentru tva .Nu stiu cum trebuie sa o inregistrez in saga.
Am doar suma tva=123 lei
Ma puteti ajuta?
Multumesc!
fact TNT
Re: fact TNT
Eu n-am avut un asemenea caz, dar totusi ce scrie la descriere?
Cine a suportat vamuirea, clientul sau tu (furnizorul)? Daca tu, atunci este posibil sa fie TVA-ul platit in Elvetia.
Cine a suportat vamuirea, clientul sau tu (furnizorul)? Daca tu, atunci este posibil sa fie TVA-ul platit in Elvetia.
Am declaratia vamala pe care scrie valoarea marfii -648 lei (practic mie mi s-a intors marfa) si tva 19%-123 lei.
Factura pe a TNT are un singur rand in care este 0 la valoare mf si 123 lei la tva ;total factura=123 lei si zice mai jos:"valoare-neinclus in baza de impozitare"
Nu stiu cum sa inregistrez si pace.
Factura pe a TNT are un singur rand in care este 0 la valoare mf si 123 lei la tva ;total factura=123 lei si zice mai jos:"valoare-neinclus in baza de impozitare"
Nu stiu cum sa inregistrez si pace.
declaratia vamala e cu -123 si factura tnt e cu +123 ? eu cand primesc tnt pe + pentru un import la vamuire inregistrez 446=401 , iar la dvi pun 4426=446 , dar din ce spuneti dvs probabil nu am inteles ce s-a intamplat.