SOMAJ LA PENSIONAR
-
SOMAJ LA PENSIONAR
Buna! Cum este posibil sa calculeze somaj in cazul unui pensionar, dat fiind faptul ca bifa la 'PENSIONAR " exista , si impozit venit nu este calculat . MULTUMESC
- fagarasa176
Re: SOMAJ LA PENSIONAR
Un pensionar nu poate fi somer
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Pentru SandorI802
Faptul ca este pensionar nu are legatura cu impozitul pe venit.
Daca la "salariati" ai pus bifa la "pensionar" trebuia sa modifici la "somaj angajat" si "somaj angajator" pentru acea persoana sa nu se calculeze, asa cum apare si in mesajul de avertizare la salvare.
Faptul ca este pensionar nu are legatura cu impozitul pe venit.
Daca la "salariati" ai pus bifa la "pensionar" trebuia sa modifici la "somaj angajat" si "somaj angajator" pentru acea persoana sa nu se calculeze, asa cum apare si in mesajul de avertizare la salvare.
-
Bine, dar ultima varianta pe care am descarcat-o, nu-mi da posibilitate sa scot bifa de la contr.somaj. Sa ma intorc, si sa descarc varianta anterioara? De fapt este vorba despre un angajat cu 2 ore /luna. Nu trebuie sa bifez casuta "Permanent"?
permanent bifati doar daca lucreaza cu functia de baza la acea firma pentru a primi deducere personala(e alegerea salariatului).
daca e bifat pensionar, debifati somajul cum a zis balasze(la pensionari nu se ia somaj.)
daca e bifat pensionar, debifati somajul cum a zis balasze(la pensionari nu se ia somaj.)
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Nu am casuta cu somaj, deci nu am unde sa debifez. o fi vreo neregula cu descarcarea ultimei variante?
In meniul Salariati, pozitionati pe persoana respectiva,apoi in caseta din dreapta sus ''Detalii'' sa fie bifa pusa la ''Pensionar'', si programul stie sa nu calculeze contributia de somaj, atat.
-
Este bifat "Pensionar" si totusi calculeaza somaj
Pentru SandorI802
Cand intrii la "salariati" in dreapta-sus (langa "detalii") apesi pe ">>" si va aparea coloanele mentionate "contr somaj individuala" si "contr somaj angajator", scoti bifa si la stat de plata apesi pe "actualizare date".
Sa ne zici ce ai reusit.
Cand intrii la "salariati" in dreapta-sus (langa "detalii") apesi pe ">>" si va aparea coloanele mentionate "contr somaj individuala" si "contr somaj angajator", scoti bifa si la stat de plata apesi pe "actualizare date".
Sa ne zici ce ai reusit.
-
Am reusit, asa este daca nu am fost atenta la sagetile pe linga "Detalii".
Multumesc mult.
Va doresc un Craciun fericit cu sanatate !
Multumesc mult.
Va doresc un Craciun fericit cu sanatate !