Declarare persoane fizice straine in 394

sorina87

Declarare persoane fizice straine in 394

#1 Mesaj de sorina87 »

Buna seara.
O firma a emis o factura de servicii unei persoane fizice straine, din Israel. A trecut pe factura id-ul persoane din pasaport. Saga nu imi genereaza declaratia 394 cu acel id.
Ma puteti sfatui va rog cum as putea face?
Multumesc

tomac

Re: Declarare persoane fizice straine in 394

#2 Mesaj de tomac »

Se trece adresa. Țara și alte alea.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

sorina87

#3 Mesaj de sorina87 »

am facut asta. dar saga imi arata cu rosu persoana respectiva cand dau generare pdf 394. am sters numarul pe care il trecusem eu la CNP si ma lasa sa generez declaratia.
Multumesc.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru RaduG754
Daca TomaC ti-a raspuns clar ce trebuie completat, atunci de ce ai mai lasat completat coloana "CNP"?

sorina87

#5 Mesaj de sorina87 »

Ramasese completata rubrica de cnp de prima data cand am introdus clientul respectiv. Apoi, vazand raspunsul am sters.
Multumesc

rosuo

#6 Mesaj de rosuo »

Buna ziua , o societate a emis facturi de servicii catre persoane fizice straine (atat din Europa cat si din afara ) La cele la care a avut acel CNP al lor le-a completat , la cine nu a completat adresa .In d394 imi duce pe cei cu adresa in tip partener 2.Persoane neinregistrate in scopuri de TVA , iar pe ceilalti cu "CNP" in tip partener 4.Persoane impozabile neînregistrate şi care nu sunt obligate să se înregistreze în scopuri de TVA în România,nestabilite pe teritoriul Uniunii Europene . Nu am gasit in normele de completare ceva clar . Ma puteti ajuta cu sfaturi in aceasta situatie .Multumesc .

Scrie răspuns