dukintegrator
dukintegrator
Daca ma poate ajuta cineva va rog
In Declaratii ANAF cand incerc sa validez si sa semnez XML imi apare mesajul -Programul dukintegrator nu este setat sa se deschida cu java.Schimbati setarile din windows-
Nu stiu unde sa fac aceasta setare, Am windows 10
Va multumesc
In Declaratii ANAF cand incerc sa validez si sa semnez XML imi apare mesajul -Programul dukintegrator nu este setat sa se deschida cu java.Schimbati setarile din windows-
Nu stiu unde sa fac aceasta setare, Am windows 10
Va multumesc
Re: dukintegrator
Probabil ca nu este bine instalat
Am instalat in Program files / Java/jre 1.8.0_161/bin/java.exe
Dupa instalare am avut mesaj ca a fost instalat cu succes??
-_
Am instalat in Program files / Java/jre 1.8.0_161/bin/java.exe
Dupa instalare am avut mesaj ca a fost instalat cu succes??
-_
- Fişiere ataşate
-
- java.png (152.2 KiB) Vizualizat de 24332 ori
Verifica daca poti lansa din folderul "SAGA C.3.0\FreeTab\dist" fisierul "DUKIntegrator.jar", daca da atunci inseamna ca s-a instalat corect Java.
La fel, verifica calea din extensia Declaratii ANAF -> "setari" -> "cale program validare declaratii DUKIntegrator".
La fel, verifica calea din extensia Declaratii ANAF -> "setari" -> "cale program validare declaratii DUKIntegrator".
înseamnă că aveți un alt program ce e setat să deschidă fișierele java (cele cu extensie .jar). cel mai probabil un program de tip winrar.
așa că trebuie să setați ca java să deschidă acest tip de fișiere. aici aveți un tutorial
https://www.digitaltrends.com/computing ... indows-10/ sau aici
https://www.lifewire.com/how-to-change- ... ws-2624477
așa că trebuie să setați ca java să deschidă acest tip de fișiere. aici aveți un tutorial
https://www.digitaltrends.com/computing ... indows-10/ sau aici
https://www.lifewire.com/how-to-change- ... ws-2624477
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Fisierul dukintegrator,jar este o arhiva- care se deschide la activare
Calea din declaratii este corecta saga/freetab/dist
in declaratii anaf la setari /verifica dukintegrator imi da acelasi mesaj = ca dukintegrator nu e setat sa se deschida cu java: sa schimb din windows
Calea din declaratii este corecta saga/freetab/dist
in declaratii anaf la setari /verifica dukintegrator imi da acelasi mesaj = ca dukintegrator nu e setat sa se deschida cu java: sa schimb din windows
Pentru VasiloiU
Citeste cele postate de TomaC mai sus.
Citeste cele postate de TomaC mai sus.
Multumesc, asta am rezolvat
Acum am primit mesaj "F: validari globale
eroare structura: namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v3') lipsa sau incorect la sectiunea declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v2'
iar acum daca incerc sa generez din nou xml am mesaj =eroare in linia de comanda=
Acum am primit mesaj "F: validari globale
eroare structura: namespace ('mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v3') lipsa sau incorect la sectiunea declaratieUnica. Valoarea corecta este xmlns='mfp:anaf:dgti:declaratie_unica:declaratie:v2'
iar acum daca incerc sa generez din nou xml am mesaj =eroare in linia de comanda=
Actualizeaza programul si DUKIntegrator.
Scuze, dar nu incerci macar sa dai o cautare inainte de postare (deja exista o gramada de postari cu cateva problema)?
Scuze, dar nu incerci macar sa dai o cautare inainte de postare (deja exista o gramada de postari cu cateva problema)?
Am reactualizat saga. Dukintegrator nu este inclus in saga?
La generare xml imi da acelasi mesaj cu linia de comanda.
Scuze , daca as fi gasit prin cautare si ar fi mers nu as fi postat
La generare xml imi da acelasi mesaj cu linia de comanda.
Scuze , daca as fi gasit prin cautare si ar fi mers nu as fi postat
Mergi mai departe de acel mesaj, fisierul se genereaza in folderul TEMP.
Cand ai dorit sa validezi declarati, la "alegeti tipul declaratiei" ai ales cel corect?
Cand ai dorit sa validezi declarati, la "alegeti tipul declaratiei" ai ales cel corect?
Revin.
La generarea fisierului xml declaratia 112 imi da mesajul /eroare in linia de comanda/.
Merg mai departe -se genereaza un fisier d112_01_2018.xml, dar nu imi da nici o atentionare pentru persoanele la care este bifata optiunea de calcul.
Folosesc dukintegrator .
Imi genereaza declaratia 112 pdf validata si semnata. Acum imi da atentionarile pentru persoanele cu optiunea bifata.
Insa declaratia 112.pdf generata nu are decat primele 2 pagini (sectiunea A).
De fapt se vede si dupa marimea ei ca este mai mica decat declaratia pdf generata direct din saga.
Va multumesc pentru rabdare.
La generarea fisierului xml declaratia 112 imi da mesajul /eroare in linia de comanda/.
Merg mai departe -se genereaza un fisier d112_01_2018.xml, dar nu imi da nici o atentionare pentru persoanele la care este bifata optiunea de calcul.
Folosesc dukintegrator .
Imi genereaza declaratia 112 pdf validata si semnata. Acum imi da atentionarile pentru persoanele cu optiunea bifata.
Insa declaratia 112.pdf generata nu are decat primele 2 pagini (sectiunea A).
De fapt se vede si dupa marimea ei ca este mai mica decat declaratia pdf generata direct din saga.
Va multumesc pentru rabdare.
DUK face o alta forma a D112, si de fapt a tuturor declaratiilor.
Le face mai simple si cu mai putine pagini.
Este o alta aplicatie in fond.
Eu nu am inteles de ce trebuie folosit DUK din moment
ce SAGA "face" toate declaratiile pana la semnatura digitala inclusiv
Le face mai simple si cu mai putine pagini.
Este o alta aplicatie in fond.
Eu nu am inteles de ce trebuie folosit DUK din moment
ce SAGA "face" toate declaratiile pana la semnatura digitala inclusiv
@vasiloiu
Atenționările apar la validarea pe site. Nu la validarea în pdf sau la validarea cu DUKIntegrator.
Da. DUK generează doar anexa cu creanțe. XML-ul generat și atașat la pdf creat cu DUK conține tot ceea ce se vede în pdf ca informație.
@stroescud
Pentru că este obligatoriu să se utilizeze DUK pentru validarea și crearea PDF-ului. La fel ca la REVISAL care e obligatoriu de utilizat pentru validarea XML pentru obținere de RVS.
Atenționările apar la validarea pe site. Nu la validarea în pdf sau la validarea cu DUKIntegrator.
Da. DUK generează doar anexa cu creanțe. XML-ul generat și atașat la pdf creat cu DUK conține tot ceea ce se vede în pdf ca informație.
@stroescud
Pentru că este obligatoriu să se utilizeze DUK pentru validarea și crearea PDF-ului. La fel ca la REVISAL care e obligatoriu de utilizat pentru validarea XML pentru obținere de RVS.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
aurel211252
Buna.Recent am instalat pe PC windows 10 in romana,insa nu reusesc sa instalez Java complet, pentru a instala DUKIntegrator"Java installation Not completed,Unable to install Java.There are errord in the following switchers:"D\SAGA PS 3.0\Free Tab\dist\DUKIntegrator.jar.jar".Check that the commands are valid and try again..."Am dezinstalat si instalat Java de n ori si nu ii dau de capat.Rugamintea ar fi"daca cineva a avut asemenea problema ma ajuta si pe mine.Multumesc...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...