Buna ziua,
Avem o situatie de felul urmator:
din 2010 pana in prezent am utilizat versiunea SAGA C versiunea :contabilitate;
de la 01.01.2018 folosim versiunea integrata ; am reusit sa preluam stocurile din 31.12.2017 ,dar nu ne descurcam la preluarea
soldurilor de obiecte de inventar in folosinta evidentiate extracontabil in 8035 ;
Cum se poate face preluarea situatiei ob. de inventar in folosinta pe fiecare salariat in parte? ( in manual sunt precizari doar pt preluarea stocurilor pe gestiuni contabile ) ;
Precizam ca am configurat cate un cont analitic : 8035.01, 8035.02 ...etc....pentru fiecare salariat care are ob.de inventar in folosinta .....
Multumim anticipat pt ajutor
Maria M.
preluare sold Ob inv in folosinta
Re: preluare sold Ob inv in folosinta
Bine ai venit pe forum!
Daca doresti inregistrezi bunurile la "articole", dupa care inregistrezi darea in folosinta cu o data anterioara inceperii utilizarii programului.
Analitic pentru 8035 nu isi are rostul (o data ce vei avea o evidenta cantitativ-valorica).
Daca doresti inregistrezi bunurile la "articole", dupa care inregistrezi darea in folosinta cu o data anterioara inceperii utilizarii programului.
Analitic pentru 8035 nu isi are rostul (o data ce vei avea o evidenta cantitativ-valorica).