Personalizare factura
-
Personalizare factura
Buna ziua. Cum pot personaliza o factura (sigla, adresa web, logo etc.)?
multumesc
multumesc
Re: Personalizare factura
se poate pune doar o sigla pe factura.
la tiparire facturi , configurare , apare sus un dreptunghi cu imagine unde poti "importa" sigla firmei si cam atat.
adresa de Web poti sa o pui tot la tiparire in partea stanga, o scrii sub contul bancar.
la tiparire facturi , configurare , apare sus un dreptunghi cu imagine unde poti "importa" sigla firmei si cam atat.
adresa de Web poti sa o pui tot la tiparire in partea stanga, o scrii sub contul bancar.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
multumesc
Buna ziua. La mine mu apare logo- ul firmei pe factura, desi am bifat casuta "Imagine", am micsorat JPG- ul cu imaginea logo- ului (cca. 20- 30 kb.) si nici cand "vizualizez", nici dupa printare nu se vede nimic. (logo- ul este colorat). Daca puteti sa ma ajutati, va multumesc!herganiec scrie:se poate pune doar o sigla pe factura.
Mda... Mi- a umblat gura mai repede decat mintea!

Poate vor implementa cei de la Saga, poate ar trebui sa faci o sugestie in privinta asta direct lor prin e-mail.
-
Ar fi util daca s-ar putea include logo-ul si pe formatul facturii A5.
Functineaza si pe format A5, sau cumva te referi la factura cu chitanta format A5?
-
Nu cred ca se face referire la marimea fisierului ci la latimea imagini 2,8cm adica 105 pixeli
-
Da, asta folosim noi cel mai mult, A5 cu chitanta inclusa. Si in formatul acesta nu apare Logo.balazse scrie:Functineaza si pe format A5, sau cumva te referi la factura cu chitanta format A5?
Am verificat pe A5 fara chitanta si intradevar apare logo-ul. E bine de stiut si e utila informatia pt noi
Multumesc