Registru incasari si plati
- fagarasa176
Re: Registru incasari si plati
Va rog sa-mi spuneti cum inregistrez amortizarea unor mijloace fixe ,achizitionate 70 % din Fonduri Europene si 30 % contributia proprie,in asa fel incat sa-mi apara corect in Reg de Evidenta Fiscala ?
Multumesc.
Multumesc.
Se înregistrează normal, nu e nici o diferență.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da ,dar ,din punct de vedere fiscal ,amorizarea este deductibila doar 30 %,nu ?
Da, așa este, dar registrul imobilizărilor nu indică amortizarea fiscală în acest caz ci amortizarea contabilă.
Operați suma nedeductibilă ca sumă negativă pe un tip de operație nepreluat în RJIP, dar setată ca o cheltuială deductibilă.
Operați suma nedeductibilă ca sumă negativă pe un tip de operație nepreluat în RJIP, dar setată ca o cheltuială deductibilă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Buna ziua. Am Saga PS 3.0. Cand vreau sa tiparesc registrul jurnal de incasari si plati imi apare in format portret si pierde coloanele din dreapta. Daca inainte de tiparire aleg la imprimanta landcape tipareste format landscape pe hartie dar tot nu apar coloanele din dreapta (ramane spatiu gol). Nu am gasit nicaieri o setare care sa creeze RJIP in format landscape care sa contina toate coloanele si sa pot tipari tot registrul. Va rog sa-mi spuneti daca exista o setare pentru asta. Multumesc
tiparește în format .PDF de acolo de la tipărilre. apoi deschide PDF și vezi cum apare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”