gestiuni multiple ii,pfa...
-
gestiuni multiple ii,pfa...
Buna,
Desi la saga c, merge fara probeme, la saga ps, intampin o problema.
Nu pot crea gestiuni global valorice. Merge doar pe cantitativ valorica. si am nevoie sa creez doua gestiuni separate, gen magazin 1, magazin 2.
multumesc.
Desi la saga c, merge fara probeme, la saga ps, intampin o problema.
Nu pot crea gestiuni global valorice. Merge doar pe cantitativ valorica. si am nevoie sa creez doua gestiuni separate, gen magazin 1, magazin 2.
multumesc.
-
Re: gestiuni multiple ii,pfa...
Faceti grupe atunci...
Am si eu o problema asemanatoare.Am incercat sa creez grupe.Dar dupa ce am descarcat actualizarea programului SAGA PS.3.0.279 nu imi mai apare la intrari - marfuri- pretul de vanzare.
Iar la configurare societati , la evaluare marfuri la pret de vanzare cu TVA, este "alb". Nu pot bifa nimic.
Va rog ajutati-ma!!!
Este urgent!

Iar la configurare societati , la evaluare marfuri la pret de vanzare cu TVA, este "alb". Nu pot bifa nimic.
Va rog ajutati-ma!!!
Este urgent!

Ai vers.279 cu actualizarea din 12.07.2018?
-
Eu sugerez ideea, ca ar trebui din nou actualizat-descarcat Saga 279...La mine e ok, si am varianta din 17.07.2018.Posibil sa fie un bug.
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
as avea nevoie sa setez soldul initial pe gestiuni(grupe)global valorice si nu reusesc separat...in saga ps
- balazse246
Introduci o factura pe un tert fictiv unde la "tip" alegi "A" si faci inregistrarea cu o data anteriora.
-
dar nu-mi evidentiaza gestiunea initiala separat ptr fiecare grupa...numai total