Actualizare saga c 3.0.505
-
Actualizare saga c 3.0.505
Buna ziua.
Am facut actualizarea SAGA C.3.0.505, am urmat pasii si nu-mi mai tipareste bonul de casa.Am facut un raport x informativ si nu apare deloc bonul.
Mentionez ca am casa electronica montata și nu am avut probleme pana acum.
Trebuie modificat ceva si la casa de marcat ?
Multumesc.
Am facut actualizarea SAGA C.3.0.505, am urmat pasii si nu-mi mai tipareste bonul de casa.Am facut un raport x informativ si nu apare deloc bonul.
Mentionez ca am casa electronica montata și nu am avut probleme pana acum.
Trebuie modificat ceva si la casa de marcat ?
Multumesc.
Re: Actualizare saga c 3.0.505
Verificați să fie aleasă corect casa de marcat.
Verificați să fie aleasă corect calea către driver.
Verificați ca în ecranul de tipărire a bonurilor să fie pusă bifă la opțiunea "Cu jurnal electronic" în pagina "Configurări".
Verificați să fie aleasă corect calea către driver.
Verificați ca în ecranul de tipărire a bonurilor să fie pusă bifă la opțiunea "Cu jurnal electronic" în pagina "Configurări".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Casa si calea pentru salvarea bonurilor sunt selectate bine.Dar nu gasesc in ecranul configurare(la tiparirea bonului fiscal) unde sa bifez ,, cu jurnal electronic ,,..., nu am aceasta bifa!
Aveți casă de marcat Datecs? Atunci nu apare acea opțiune.
Nu este necesară la Datecs.
Doar la Activa/Tremol/Zeka.
Verificați să fie aleasă corect casa.
Driverul casei nu vă dă nici o eroare?
Nu este necesară la Datecs.
Doar la Activa/Tremol/Zeka.
Verificați să fie aleasă corect casa.
Driverul casei nu vă dă nici o eroare?
-
Da, casa este Datecs.
La configurare bon fiscal am urmatoarele setari :
Model casa marcat- DP-25
Program interfata- FiscalWire
Cale folder - C:\DUDE\FISCALWIRE\FISCALWIRE.EXE
Driverul nu-mi da niciun mesaj !
La configurare bon fiscal am urmatoarele setari :
Model casa marcat- DP-25
Program interfata- FiscalWire
Cale folder - C:\DUDE\FISCALWIRE\FISCALWIRE.EXE
Driverul nu-mi da niciun mesaj !
Refaceți actualizarea SAGA, pentru că se pare că acolo a existat o problemă.
Cale folder - C:\DUDE\FISCALWIRE\BONURI
incercati cu aceasta cale pentru tiparire
incercati cu aceasta cale pentru tiparire
-
Am modificat Cale folder - C:\DUDE\FISCALWIRE\BONURI si a mers !
Multumesc!
O zi buna !
Multumesc!
O zi buna !
-
Buna ziua,
dupa actualizarea noii versiuni intampinam urmatoarea problema:
detinem 3 statii de lucru: un server si doua statii client .Pe statiile client avem legate case de marcat(DATECS DP25 SI DATECS MP55).Dupa actualizare cu versiunea noua nu se tipareau bonurile de pe case.
Am intrat pe fieacare statie si am configurat calea de tiparire , a functionat pe moment.
Am observat ca in momentul in care configurez calea de iesire pt casa de marcat de pe statia 1 ,se modifica si calea de iesire de pe statia 2 si automat nu mai imi listeaza pe statia 2( si invers).Precizez ca pana in actualizarea asta nu se modifica si ramaneau implicitea modicicariel facute pe ficare statie in parte.
Ce putem face?
dupa actualizarea noii versiuni intampinam urmatoarea problema:
detinem 3 statii de lucru: un server si doua statii client .Pe statiile client avem legate case de marcat(DATECS DP25 SI DATECS MP55).Dupa actualizare cu versiunea noua nu se tipareau bonurile de pe case.
Am intrat pe fieacare statie si am configurat calea de tiparire , a functionat pe moment.
Am observat ca in momentul in care configurez calea de iesire pt casa de marcat de pe statia 1 ,se modifica si calea de iesire de pe statia 2 si automat nu mai imi listeaza pe statia 2( si invers).Precizez ca pana in actualizarea asta nu se modifica si ramaneau implicitea modicicariel facute pe ficare statie in parte.
Ce putem face?
Asta este o problemă dacă aveți case de marcat diferite care necesită drivere diferite și modalități de generare diferite a bonurilor.
Setările se salvează global. Așa că setarea pentru o casă pe PC1 de exemplu afectează și PC2.
Flosiți MarketLine. Acesta permite salvarea setărilor caselor local fiecare casă în parte.
Setările se salvează global. Așa că setarea pentru o casă pe PC1 de exemplu afectează și PC2.
Flosiți MarketLine. Acesta permite salvarea setărilor caselor local fiecare casă în parte.
-
Pana ieri ,inainte sa fac actualizarea la noua versiune , nu era nicio problema. Foloseam programul de 2 ani fara nicio grija. Acum este o problema a mea , sau a programatorilor Saga? Eu consider ca e problema la Saga si ar trebui sa o rezolve!!
Aveți două case diferite care folosesc drivere diferite.
Nu cred că aveați DP-25 de doi ani. Probabil aveați MP-55 pe ambele PC-uri și ați schimbat doar una din case cu DP-25
Nu cred că aveați DP-25 de doi ani. Probabil aveați MP-55 pe ambele PC-uri și ați schimbat doar una din case cu DP-25
-
Casa Dp 25 o folosesc de 2 luni impreuna cu Casa Mp 55. Si aveam tot drivere diferite de tiparire. Chiar trebuie sa selectam manual casa pentru ambele locatii dupa versiunea asta noua? Asta inseamna 200 de bunuri pe ambele locatii....pfffff. Eu speram sa fie doar o scapare de la Saga.
Dați mail la SAGA.