Decontare servicii medicale
Decontare servicii medicale
Buna, administratorul societatii este si angajat, si si-a platit seviciile medicale din banii firmei(cont bancar) Ce tratament fiscal ar trebui sa aplic? Poate sa fie incadrat la boli profesionale, si daca da ce documentatie este necesar. Multumesc anticipat!
Re: Decontare servicii medicale
Este avantaj de natură salarială.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si cum fac?, am factura si plata prin banca...cum il impozitez?il includ in statul de plata si platesc cas cass si tot...? Nu gasesc speta la boala profesionala..este o afectiune care se datoreaza muncii, si asa trebuie impozitat?
Are trimitere sau constatare de la medic de medicina muncii care să arate că e boală profesională? Nu, atunci nu aveți cum. Alți medici nu au competențe în așa ceva.
Se include suma pe alte venituri. În intrări nu se folosește cont de cheltuieli ci 421.
Se include suma pe alte venituri. În intrări nu se folosește cont de cheltuieli ci 421.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
si cum fac cu factura si plata prin banca_ Nu stiu ce impact are asupra tva , d300/d394, ca are factura emisa pe firma. Daca il includ pe statul de plata imi iese rest de plata mai mare..ala il sting cu plata din banca