cont plata CAM pentru constructii
-
Re: cont plata CAM pentru constructii
Buna ziua.
Am actualizat azi Saga, apare si codul bugetar aferent CAM constructii.
Multumim incaodata "Saga", sunteti grozavi, felicitari!
Am actualizat azi Saga, apare si codul bugetar aferent CAM constructii.
Multumim incaodata "Saga", sunteti grozavi, felicitari!
Da, 2 OP. Explicația este irelevantă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc frumos.Cu stima, Violeta
Eu am depus in 20.02. declaratia pentru o firma cu cod constructii care beneficiaza de facilitati.
La codul bugetar pentru CA am XXXXXXXXX, dar declaratia a fost depusa, nu am avut erori si nici atentionari.
Am recipisa ok-fara erori de validare.
Acum, avand cod bugetar pentru aceasta obligatie, trebuie sa depun delaratie rectificativa?
Plata CAM nu am facut-o inca;urmeaza sa o fac maine.
Multumesc!
La codul bugetar pentru CA am XXXXXXXXX, dar declaratia a fost depusa, nu am avut erori si nici atentionari.
Am recipisa ok-fara erori de validare.
Acum, avand cod bugetar pentru aceasta obligatie, trebuie sa depun delaratie rectificativa?
Plata CAM nu am facut-o inca;urmeaza sa o fac maine.
Multumesc!
Si daca nu se "pupa" contul in care platim cu pozitia din declaratie ce facem?
Eu dupa data de 6 trebuie sa scot certificat fiscal si parca vad ca ma vor pune sa fac cerere de compensare!
Eu dupa data de 6 trebuie sa scot certificat fiscal si parca vad ca ma vor pune sa fac cerere de compensare!
Am fost astazi la trezorerie sect 2 si am vrut sa platesc Cam pentru constructii cu facilitati si d-na de la ghiseu mi-a zis ca nu a vazut in viata ei contul asta, nu-l are creat si nici nu-l poate crea.
A sunat la sefa care i-a zis sa mai asteptam de parca ar palti ea maojorari de intarziere.
Si uite asa, nu am platit.In lista de conturi IBAN de la trezoreria sector 2 nu este contul.
Eu am facut foaia de varsamant din saga si am contul:
RO84TREZ70220A470600XXXX.
Nu stiu cum sa rezolv.Daca merg la banca si contul nu e tot nu pot face plata.
A mai intampinat cine4va problema asta.
Multumesc!
A sunat la sefa care i-a zis sa mai asteptam de parca ar palti ea maojorari de intarziere.
Si uite asa, nu am platit.In lista de conturi IBAN de la trezoreria sector 2 nu este contul.
Eu am facut foaia de varsamant din saga si am contul:
RO84TREZ70220A470600XXXX.
Nu stiu cum sa rezolv.Daca merg la banca si contul nu e tot nu pot face plata.
A mai intampinat cine4va problema asta.
Multumesc!
-
Nici la Tg.Mures nu se poate plati CAM constructii - "contul nu este creat de la Bucuresti". Incercati maine!
Am vorbit la trezoreriea mun.bucuresti si nici ei nu stiu care e contul ptr CAM constructii.
In saga imi apare un cod iban dar nu stiu sigur daca e ok. Plata vreau sa o fac on-line.
In saga imi apare un cod iban dar nu stiu sigur daca e ok. Plata vreau sa o fac on-line.
In concluzie, mai asteptam.
Scrieti pe forum daca apare acest IBAN, va rog.
Multumesc!
Scrieti pe forum daca apare acest IBAN, va rog.
Multumesc!
Nu faceti platile CAM constructii, pt.ca inca nu au cont IBAN - a fost un administrator la trezorerie cu OP-urile si pe cel pt.constructii nu l-au acceptat zicandu-i ca nu au inca cont - de aici tragem concluzia ca, da, CAM constructii se plateste separat in alt cont, nu in contul vechi pt.CAM 2.25.
Am inteles ca exista si cont separat ptr CAS constructii chiar daca in D112 apare cel vechi 5503xx, stiti ceva?
Da, exista IBAN separat pentru CAS constructii, sunati la Trezoreria de care apartineti si vi-l spune!
Pe Brasov apare cont pentru CAS constructii din data de 21.02.2019: RO48TREZ13122A214700XXXX - Contributia de asigurari sociale datorata de persoanele care realizeaza venituri din salarii din
domeniul constructiilor., dar pentru CAM nu apare decat cel vechi.
domeniul constructiilor., dar pentru CAM nu apare decat cel vechi.
Dar CAS-ul pentru constructii nu il platim tot in contul unic?
Pe Trez.Mun.Bucuresti apare cont pentru CAS constructii din data de 21.02.2019: RO53TREZ70022A214700XXXX - Contributia de asigurari sociale datorata de persoanele care realizeaza venituri din salarii din domeniul constructiilor.
A mai facut cineva plata in acest cont?
A mai facut cineva plata in acest cont?