situatie incasari pe agent
-
situatie incasari pe agent
Exista o posibilitate de a scoate o situatie a incasarilor pe agenti pe o anumita perioada? Din situatie clienti nu se poate deoarece la filtrarea pe agent se distorsioneaza toate sumele.
-
- Administrator
Re: situatie incasari pe agent
Cum pot vedea din program incasarile agentilor fara tva?
Ma intereseaza pentru ca agentii sunt salarizati in functie de vanzari fara tva si incasari fara tva. Pana acum nu am gasit nici un raport care sa imi indice incasarile pe fiecare agent fara tva
Ma intereseaza pentru ca agentii sunt salarizati in functie de vanzari fara tva si incasari fara tva. Pana acum nu am gasit nici un raport care sa imi indice incasarile pe fiecare agent fara tva
Incearca sa selectezi o luna la "situatie clienti", dupa care filtrezi pe agentul dorit.
Poti vedea pe partener sumele incasate in coloana "total incasari", iar daca doresti pe facturi atunci apesi pe "total incasari+facturi".
Poti vedea pe partener sumele incasate in coloana "total incasari", iar daca doresti pe facturi atunci apesi pe "total incasari+facturi".
Eu vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa vad incasarile fara tva. Asa le-am vazut. Eu vreau fara tva, acolo sunt cu tva.