Somaj tehnic in REVISAL
Somaj tehnic in REVISAL
Buna seara.Imi puteti spune daca procedez corect?Am operat in Revisal suspendarea pe perioada 01.04-16.04,am generat registrul si am salvat.La transmiterea prin email la ITM ,se trimite doar fisierul generat cu extensia RVS si atat?Trebuie si decizia de suspendare?Daca nu avem decat semnatura electronica care nu este extinsa,cum semnam?Va multumesc,sper sa -mi vedeti mesajul si sa ma ajutati cu sfaturi.
Re: Somaj tehnic in REVISAL
Doar RVS. Până acum ați trimis efectiv decizia la ITM pentru suspendări din alte motive? Adică pe lângă fișierul RVS ați trimis și alt document?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Se transmite doar fisierul cu extensia RVS
Semnatura elecronica (cea cu care depuneti la ANAF D112, de exemplu) va este necesara.
Daca puteti depune la ANAF veti putea sa depuneti si la SOmaj.
In STATE DE PLATA, la CONCEDII, acolo unde ati trecut somaj tehnic, aveti un buton jos: DECIZIE. Folositi-l! Apasati pe el si aveti DECIZIA.
Mergeti apoi in fisierul SALARIATI dati clic pe salariatul care a intrat in somaj tehnic, apasati butonul REGISTRU EVIDENTA, si in ECRANUL al 2-lea ISTORIC SALARIAT, veti regasi ultimele date transmise la ITM, dati clic pe ultima inregistrare, si aveti jos un buton ACT ADITIONAL / DECIZIE, dati clic si pe acesta VETI AVEA si ACTUL ADITIONAL.
Va trebuiesc 2 documente: Act aditional si Decizia
Semnatura elecronica (cea cu care depuneti la ANAF D112, de exemplu) va este necesara.
Daca puteti depune la ANAF veti putea sa depuneti si la SOmaj.
In STATE DE PLATA, la CONCEDII, acolo unde ati trecut somaj tehnic, aveti un buton jos: DECIZIE. Folositi-l! Apasati pe el si aveti DECIZIA.
Mergeti apoi in fisierul SALARIATI dati clic pe salariatul care a intrat in somaj tehnic, apasati butonul REGISTRU EVIDENTA, si in ECRANUL al 2-lea ISTORIC SALARIAT, veti regasi ultimele date transmise la ITM, dati clic pe ultima inregistrare, si aveti jos un buton ACT ADITIONAL / DECIZIE, dati clic si pe acesta VETI AVEA si ACTUL ADITIONAL.
Va trebuiesc 2 documente: Act aditional si Decizia
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!
Multumesc mult