chelt de sponzorizre
chelt de sponzorizre
Buna ziua
In legatura cu sponzorizarile efetuate de microintrepirnderi de max 20%, pentru entitatile nonprofit, cum trebuie sa procedez?
La validarea imp pe venit imi scrie suma maxima deductibila, dar nu pot sa fac nimic cu suma respectiva? cum sa merg mai departe/
Cum trebuie sa trec in decl 100? si mai ce fel de decl trebuie depus?
multumesc pentru ajutor
In legatura cu sponzorizarile efetuate de microintrepirnderi de max 20%, pentru entitatile nonprofit, cum trebuie sa procedez?
La validarea imp pe venit imi scrie suma maxima deductibila, dar nu pot sa fac nimic cu suma respectiva? cum sa merg mai departe/
Cum trebuie sa trec in decl 100? si mai ce fel de decl trebuie depus?
multumesc pentru ajutor
Re: chelt de sponzorizre
Ofera niste detalii despre sume.
imppzitul pe venit pe trim I este 653 lei. Iar aduce suma maxima deductibila 131 de lei
Scuze, am crezut ca nu poti valida D.100 cu sumele generate de program.
Despre sponsorizari, poate te ajuta cele postate aici:
https://www.sagasoftware.ro/?p=2338
Teoretic va aparea un D.100 unde va fi posibil introducerea bonificatiei.
Despre sponsorizari, poate te ajuta cele postate aici:
https://www.sagasoftware.ro/?p=2338
Teoretic va aparea un D.100 unde va fi posibil introducerea bonificatiei.
da am auzit si eu ca trebuie sa mai apare la d 100
si declaratia 107 trebuie trimis in fiecare trimestru?
si declaratia 107 trebuie trimis in fiecare trimestru?
Contribuabilii, plătitori de impozit pe veniturile microîntreprinderilor, care efectuează sponsorizări, potrivit legii, au obligaţia de a depune declaraţia informativă până la următoarele termene:
- până la data de 25 ianuarie inclusiv a anului următor;
- până la data de 25 inclusiv a lunii următoare ultimului trimestru pentru care datorează impozit pe veniturile microîntreprinderilor, în situaţiile prevăzute la art. 48 alin. (31) şi art. 52 din Codul fiscal;
- până la data depunerii situaţiilor financiare, în cazul persoanelor juridice care, în cursul anului fiscal, se dizolvă cu lichidare;
- până la închiderea perioadei impozabile, în cazul persoanelor juridice care, în cursul anului fiscal, se dizolvă fără lichidare.
- până la data de 25 ianuarie inclusiv a anului următor;
- până la data de 25 inclusiv a lunii următoare ultimului trimestru pentru care datorează impozit pe veniturile microîntreprinderilor, în situaţiile prevăzute la art. 48 alin. (31) şi art. 52 din Codul fiscal;
- până la data depunerii situaţiilor financiare, în cazul persoanelor juridice care, în cursul anului fiscal, se dizolvă cu lichidare;
- până la închiderea perioadei impozabile, în cazul persoanelor juridice care, în cursul anului fiscal, se dizolvă fără lichidare.
multumesc mult
si de decontat cum trebuie ? unde? sumele?
ma scuzati de atatea intrebari, dar acuma fac prima data
si nu p
rea le stiu
ma scuzati de atatea intrebari, dar acuma fac prima data
rea le stiu
Cum adica "decontat"?
monografia contabila cum sa le trec? cu sumele deductibile?
Programul calculeaza si inregistreaza ce este nevoie.
Si care ar fi diferena de monografie intre cea deductibila si nedeductibila dupa parerea ta?
Si care ar fi diferena de monografie intre cea deductibila si nedeductibila dupa parerea ta?