Buna seara,
Am un PFA(coafeza) care are si un angajat. PFA-ul si-a cerut indemnizatia pentru intreruperea activitatii, a primit banii, totul a fost ok.
Angajatul PFA-ului a fost in CFS din 16.03-15.04, iar din 15.04 a intrat in somaj tehnic.
La depunerea cererii la AJOFM pentru luna aprilie imi da eroare preluare documente cerere si lista beneficiar.
Oare care sa fie cauza?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Eroare solicitare somaj tehnic pt un angajat al unui PFA
Re: Eroare solicitare somaj tehnic pt un angajat al unui PFA
Cel mai bine ii intrebi direct pe ei.
Totusi verifica sa fii descarcat fisierele de pe site, deoarece au fost modificate, si create in asa fel incat echipa Saga sa nu le poate genera automat.
Daca verifici pagina de web, apare un numar de telefon referitor la completarea pdf-ului:
PS: Pe viitor utilizeaza butonul "cautare", nu de alta, dar deja sunt zeci de postari referitor la somaj tehnic (precum si despre depunere).
Totusi verifica sa fii descarcat fisierele de pe site, deoarece au fost modificate, si create in asa fel incat echipa Saga sa nu le poate genera automat.
Daca verifici pagina de web, apare un numar de telefon referitor la completarea pdf-ului:
Daca ai probleme pe partea de site, foloseste butonul "?" pentru a efectua o sesizare.Pentru probleme legate de completarea informatiilor in documentele .PDF va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.444.0000 program luni – joi 09:-16:00 ; vineri 09:00 – 13:00
PS: Pe viitor utilizeaza butonul "cautare", nu de alta, dar deja sunt zeci de postari referitor la somaj tehnic (precum si despre depunere).
Re: Eroare solicitare somaj tehnic pt un angajat al unui PFA
Am întrebat eu acolo. Răspunsul...nu comentez. O să public zilele astea experiența comunicării cu cei de acolo...
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.