Buna ziua. Nu reusesc sa ma lamuresc cu soldul lui 473 la decembrie. Stiu ca trebuie clarificat acest cont in 3 luni de la constituire, dar citind prin forum vad ca se poate totusi inchide bilantul cu sold 473. Ce ma sfatuiti sa fac? Oricum nu s-a clarificat situatia lui nici pana astazi, asociatul nu vrea sa dea banii inapoi, nici sa faca factura de avans...si soldul este de mai bine de 7 luni
Am nevoie sa depun astazi bilantul, ii trebuie la banca pt credit.
Multumesc.
Asociatul firmei, este unic, o firma i-a platit o factura cu 1000 lei mai mult si a ramas ca se vor socoti....
i-am tot explicat ca trebuie inchisa situatia asta...nu stiu ce se intampla daca depun bilantul cu cont 473? inseamna amenda in caz de control? sa transfer suma din 473 pe 462?
Trebuie sa ii explici administratorului (si nu asociatului, ca nu are prea multe obligatii), ca unitatea are obligatia de a emite factura de avans, nu este optional.
Iar daca nu emite factura de avans, sa faca bine si sa restituie suma necuvenita.
ok, ii voi explica (administratorul este si asociatul:). I-am tot zis si anul trecut. Dar si daca face factura de avans, o va face acum. Eu ce fac cu situatia pe decembrie?