declaratie somaj tehnic
declaratie somaj tehnic
Buna ziua. Am doua persoane in somaj tehnic. Am dat sa generez D112 si nu imi apare nici o suma. Cum o pot genera cu sumele aferente? Va multumesc
Re: declaratie somaj tehnic
nu s-a actualizat 112 pt somajul tehnic
declaratie somaj tehnic
Am incercat sa depun rectificativa la D112 pentru luna martie si am primit urmatoarele erori E: validari globale
Creanta 02. Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati diferita de suma calculata
eroare regula: A21.2: (pt. codOblig=412) suma introdusa (3285) = suma calculata conform regulii (1825)
A: validari globale
Creanta 07. Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata
atentionare regula: A21.7: (pt. codOblig=432) suma introdusa (1313) = suma calculata conform regulii (729)
E: validari globale
Creanta 1. Datorat - scutit valoare incorecta
eroare regula: A21: A_datorat - A_scutit pt. codOblig=602 (464) = suma din E_15 ( asigurat E3)) (83).
Am doi angajati cu cate doua contracte dar la somajul tehnic am cerut suma doar pentru un contract
Creanta 02. Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati diferita de suma calculata
eroare regula: A21.2: (pt. codOblig=412) suma introdusa (3285) = suma calculata conform regulii (1825)
A: validari globale
Creanta 07. Contributia de sanatate datorata de asigurati difera de suma calculata
atentionare regula: A21.7: (pt. codOblig=432) suma introdusa (1313) = suma calculata conform regulii (729)
E: validari globale
Creanta 1. Datorat - scutit valoare incorecta
eroare regula: A21: A_datorat - A_scutit pt. codOblig=602 (464) = suma din E_15 ( asigurat E3)) (83).
Am doi angajati cu cate doua contracte dar la somajul tehnic am cerut suma doar pentru un contract
Celălalt contact cum e în stat?
CONCEDIU FARA PLATA
AM incercat sa depun Rectificativa pentru luna martie la D112 unde nu am doua contracte la aceeasi persoana si tot aceeasi eroare imi da.