Somaj tehnic Adresa de emaill nu este valida
Somaj tehnic Adresa de emaill nu este valida
Cand incerc sa completez actele pentru somaj tehnic pe ANOFM-AICI GOV la adresa de emaill se afiseaza ca "adresa de emaill nu este valida"Daca ati patit asa ceva,cum ati rezolvat? Multumesc mult .
Re: Somaj tehnic Adresa de emaill nu este valida
Platforma e asta---aici.gov.ro---dar e activa din 1 iunie pina pe 10 iunie.Ma asteptam.
@cretum - este parțial adevărat ce spuneți. Pentru acel interval e activă pentru cereri ce se depun la AJPIS de către PFA, II, etc. În schimb este activă toată luna pentru cererile ce se depun de angajatori.
@cerbui - ce adresă de mail aveți? Sunați la numărul de telefon 0214440000 pentru suport legat de completarea ei dacă e una ce nu se termină în .com
@cerbui - ce adresă de mail aveți? Sunați la numărul de telefon 0214440000 pentru suport legat de completarea ei dacă e una ce nu se termină în .com
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Si mie mi-a dat aceeasi eroare la mail, eu am adresa @yahoo.es
Pentru StefI
Doar din curiozitate, ai facut o sesizare pe site?
Doar din curiozitate, ai facut o sesizare pe site?
da, am facut sesizare si am primit mesaj ca s-a rezolvat problema mea, dar nu m-a contactat nimeni, nici problema nu s-a rezolvat.
Inseamna ca vei trimite din nou fara validarea formularului.
... avand in vedere ca relatia asta cu AJOFM-ul (pt. somajul tehnic) este temporara, de ce nu ati facut repede o alta adresa de mail care sa nu fie "cu probleme" (doar pentru acest scop) ? .. era mult mai usor si se rezolva in 2 minutele pentru dvs. !
Majoritatea utilizatorilor au telefon pe android, ca urmare automat au si adresa de gmail, dar din pacate putin il folosesc (desi la nivel de e-mail se poate seta ca toate e-mail-urile primite sa fie automat redirectionate catre o alta adresa de e-mail, ex: @yahoo.es).
am pus alta adresa de mail cu .com
eu nu am gmail....dar e adevarat ca se poate crea alta adresa de mail intr-o clipa, luna trecuta nu stiam de unde vine problema, cand primeam mesajul ca adresa de mail nu este corecta, acum ca am stiut, am pus o adresa de mail cu .com