Buna ziua ,
Una din angajate a plecat din firma (este vb de o benzinarie) .Administratorul a anuntat pe toata lumea ca va micsora din salarii si pt ca nu s a inteles la bani cu ea ,aceasta a stat in preaviz si apoi a plecat.
Imediat dupa ce a plecat la ceva timp aministartorul firmei a fost chemat de catre cei de la ITM cu state de plata ,concedii etc.
Benzinaria este undeva la tara iar contabilitatea o tine o dna in oras.
Dupa inchiderea lunii contabila ii ducea actele acestei angajate la benzinarie (practic ea se ocupa de dosare etc)
Administratorul dupa cum am spus nu are ce sa duca la ITM pt ca a observat ca aceste acte nu mai sunt in birou .
NU avea cine sa le i-a de acolo decat doamna care a plecat si tot dansa credem ca a facut si sesizarea .
Intradevar nu avem cum sa demonstram ca sunt luate de ea.
Contabila nu are ce sa ne de a pt ca practic ea poate sa le scoata din contabilitate dar nu sunt semnate de angajati,la fel si cererile de concediu .
Ce ne sfatuiti sa facem?
Cei de la ITM ne a dat termen 7 zile .
multumesc
SESIZARE ITM
Re: SESIZARE ITM
Să luați legătura cu un avocat.
În benzinărie sunt camere de luat vederi? Să le verifice. Poate depistează acolo cine a plecat cu documente.
În benzinărie sunt camere de luat vederi? Să le verifice. Poate depistează acolo cine a plecat cu documente.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nașpa!
Aici vor intra pe fir și cei cu protecția datelor.
Iar reclamația e clar cine a făcut-o.
Actele originale le găsiți la ITM, la cei care vă controlează, și care sunt părtași la furtul actelor dacă
nu au anunțat ei la GDPR.
Aici vor intra pe fir și cei cu protecția datelor.
Iar reclamația e clar cine a făcut-o.
Actele originale le găsiți la ITM, la cei care vă controlează, și care sunt părtași la furtul actelor dacă
nu au anunțat ei la GDPR.
eu m-am gandit ca cea mai buna solutie este sa faca un proces verbal de sesizare pentru disparitia dosarelor cu angajatii si sa mearga la politie .
Asa ma gandesc ca va scapa cu un avertisment ,ceva de genul.
Asa ma gandesc ca va scapa cu un avertisment ,ceva de genul.