modulul declaratii anaf se blocheaza
-
Re: modulul declaratii anaf se blocheaza
Si m-am bucurat prea devreme.... s-au descarcat doar o parte.
Din punctul meu de vedere este o eroare a modulului Declaratii, poate vor reusi si de data asta sa treac peste hop.
Din punctul meu de vedere este o eroare a modulului Declaratii, poate vor reusi si de data asta sa treac peste hop.
Pentru CojocaruR426
Ai trimis e-mail echipei Saga, unde ai descris exact problema?
Poate nu este de la aplicatie, ci din alta sursa.
Ai trimis e-mail echipei Saga, unde ai descris exact problema?
Poate nu este de la aplicatie, ci din alta sursa.
-
-
Din cate observ, recipisele descarcate sunt la firmele care am SPV...
-
Acum vad ca descarca toate recipisele fara ca SAGA sa fi facut ceva.... Deci problema era la ANAF!cojocarur426 scrie: ↑Lun Iul 27, 2020 10:38 pm Si m-am bucurat prea devreme.... s-au descarcat doar o parte.
La mine tot nu se descarca. Si nu cred ca este de la vreo setare a laptopului. Inainte de actualizare se descarcau si imediat dupa ce s-a actualizat modulul Declaratii ANAF nu a mai mers descarcarea. Deci setarile laptopului au fost aceleiasi si inainte si dupa.
-
Incercati sa descarcati recipisa la o declaratie cu eroare apasand pe butonul R de mai multe ori sau de la favorite "descarca recipise" si dati de mai multe ori pana se incarca toate.sarariui scrie: ↑Mar Iul 28, 2020 2:59 pm La mine tot nu se descarca. Si nu cred ca este de la vreo setare a laptopului. Inainte de actualizare se descarcau si imediat dupa ce s-a actualizat modulul Declaratii ANAF nu a mai mers descarcarea. Deci setarile laptopului au fost aceleiasi si inainte si dupa.
Nu mai merge... aceiași eroare... "eroare la descărcarea recipisei"
Problema este de la site-ul ANAF. Ultima versiune a programului DeclaratiiANAF, aparuta azi, ar trebui sa rezolve problema.