IMPORT ARTICOLE DIN BAZA DE DATE

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
bacilam46

IMPORT ARTICOLE DIN BAZA DE DATE

#1 Mesaj de bacilam46 »

Buna,
Am deschis 1 firma noua la care o sa avem aceleasi articole ca si la cea veche asa ca am decis sa import baza de date ca sa nu fiu nevoita sa le introduc pe toate manual.
Am importat baza de articole de la firma veche in cea noua si cand merg la articole (f9 ) apar, Pana aici totul in regula dar cand vreau sa fac o intrare nu imi gaseste respectivul articol.
Oare ce am facut gresit ?
Multumesc anticipat!

paturcai

Re: IMPORT ARTICOLE DIN BAZA DE DATE

#2 Mesaj de paturcai »

Nu asa functioneaza!
La preluare date trebuie sa treceti (importati) ceea ce aveti in articole (pentru ca este firma "noua")
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

bacilam46

#3 Mesaj de bacilam46 »

Cred ca m-am exprimat gresit,
Am exportat din articole de la firma veche fisier xls, pe care l-am importat la firma noua.
ele apar daca ma uit in articole dar nu apar cand vreau sa fac intrare pe acel produs.

paturcai

#4 Mesaj de paturcai »

Exact asta va si spun: daca nu exista "intrari" (pe baza carora s-au creat acele "articole") atunci mergeti la PRELAURE DATE (acolo unde se preia balanta cand aveti o firma noua) si apasati butonul de preluare stocuri din fisier EXCEL.
Importati EXACT aceeasi lista si intr-o parte si in cealalta.
Altfel nu "vede"
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

Scrie răspuns