CONCEDIU MEDICAL
Re: CONCEDIU MEDICAL
Multumesc . Am incercat dar apare eroarea legata de data.
E: asigurat (4) [idAsig = 4] sectiune asiguratD (1)
Daca D_3 = D_4 = null si D_6 > D_5: Data de inceput a valabilitatii concediului medical nu poate fi mai mare decat data acordarii in cazul concediului medical initial
eroare regula: S95.1: daca D_3 sau D_4 nu sunt completate atunci D_5 (23.07.2020), D_6 (01.08.2020) nu respecta regula
E: asigurat (4) [idAsig = 4] sectiune asiguratD (1)
Daca D_3 = D_4 = null si D_6 > D_5: Data de inceput a valabilitatii concediului medical nu poate fi mai mare decat data acordarii in cazul concediului medical initial
eroare regula: S95.1: daca D_3 sau D_4 nu sunt completate atunci D_5 (23.07.2020), D_6 (01.08.2020) nu respecta regula
Redescarcă și reinstalează ultima actualizare.
Devalideaza statul, apasă „actualizare date” în stat, valideaza statul și apoi apasă și „actualizare date” de lângă „generare pdf”.
Devalideaza statul, apasă „actualizare date” în stat, valideaza statul și apoi apasă și „actualizare date” de lângă „generare pdf”.
Depinde de locul de prescriere. Locul de prescriere aici nu poate fi medic de familie. Eventual ambulatoriu ori spital.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am reinstalat ultima actualizare. Am reintrodus CM-urile. Locul de prescriere este spital. Se vede si in declaratie. Degeaba .Nu vrea si pace.
Pentru CM inițial pot exista maxim 2 linii în lună - una pentru FS și una pentru CCI.
La CM dat în continuare nu poate fi decât o linie/lună dacă inițialul e în aceiași lună.
La CM dat în continuare nu poate fi decât o linie/lună dacă inițialul e în aceiași lună.
-
azi , am trimis un concediu medical, la CASS Prahova, cu cererea generata din saga, centralizator privind cm aferente lunii 08 , tot din saga, si nu a fost primit , pentru ca s-au schimbat formularele !!! Cererea , este Anexa 12, si centralizatorul , anexa 18 la norme !!!!
In saga avvem , Anexa 4, (anexa nr.10 la norme), iar centralizatorul cm avem ANEXA 5( anexa nr 1 la norme )
A mai patit cineva ????
In saga avvem , Anexa 4, (anexa nr.10 la norme), iar centralizatorul cm avem ANEXA 5( anexa nr 1 la norme )
A mai patit cineva ????
Trimite e-mail echipei Saga sa efectueze actualizarile conform ORDINUL nr. 1.395 din 6 august 2020.
Totusi cei de la CASS Prahova trebuia sa vina cu baza legala.
Totusi cei de la CASS Prahova trebuia sa vina cu baza legala.
Concediile medicale cu, cod 08 si stagiu cotizare doar de 4 luni se pot recupera ?
Nici nu se pot plăti astfel de concedii. Darămite să se recupereze.
Buna ziua, am un salariat angajat cu data de 14.09.21, are medical cu data de 18.10.21, cod 51,daca nu aduce adeverinta de unde a lucrat ii calculez indemnizatia zilnica la perioada lucrata ?
Multumesc.
Multumesc.
Insistați să aducă. Altfel baza de calcul va fi dată de salariul din septembrie raportată la zilele lucrătoare din ultimele 6 luni anterioare CM. Adică va avea o sumă nesemnificativă.
Buna dimineata, saga imi imparte salariul din septembrie la 13 zile lucrate , este corect asa ?
Multumesc
Multumesc
Am primit adeverinta cu perioada lucrata, ok.
-
Buna ziua!
Am un CM in luna decembrie 2021, cod 51, cod diagnostic 064 si cod boala contagioasa 24 care e suportat in totalitate de FNUASS.
Vreau sa l introduc in Saga pe o singura linie dar nu am de unde selecta FNUASS.
Gresesc ceva, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!
Am un CM in luna decembrie 2021, cod 51, cod diagnostic 064 si cod boala contagioasa 24 care e suportat in totalitate de FNUASS.
Vreau sa l introduc in Saga pe o singura linie dar nu am de unde selecta FNUASS.
Gresesc ceva, ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc!
CCI este echivalentul FNUASS.
Vine de pe vremea când exista contribuția pentru concedii și indemnizații 0.85% din care se scădeau medicalele. A rămas așa în program.
Vine de pe vremea când exista contribuția pentru concedii și indemnizații 0.85% din care se scădeau medicalele. A rămas așa în program.