import fisier declaratii

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
domnicia

import fisier declaratii

#1 Mesaj de domnicia »

Am importat baza de date a unei societati , transmisa prin e-mail , dar nu ma descurc fisierul de declaratii. Cum se importa in Saga fisierul de declaratii transmis prin e-mail ? multumesc frumos

septimiuv

Re: import fisier declaratii

#2 Mesaj de septimiuv »

De ce crezi că se importă declarații în Saga?

domnicia

#3 Mesaj de domnicia »

multumesc de raspunsul intrebare !
nu lucrez de mult timp in Saga, e posibil sa nu fi pus corect intrebare referitoare la importul fisierului de declaratii
am primit baza de date a unei firme pe mail, impreuna cu un fisier "declaratii.fdb". Credeam ca pot prelua si acel fisier, astfel incat sa vad istoricul declaratiilor depuse pana la momentul preluarii de catre mine a bazei de date.
dupa preluarea bazei de date a firnmei noi, in fisierul declaratii nu vad declaratiile depuse pana acum, de aceea am crezut ca se poate importa cumva si acel fisier "declaratii.fdb"

septimiuv

#4 Mesaj de septimiuv »

Nu acolo sunt declarațiile. Declarațiile se află unde le salvează cel ce le depune.

costeam441

#5 Mesaj de costeam441 »

buna! aceeasi intrebare am vrut s-o pun de multe ori! Deci trebuie sa cer, persoanei care-mi transmite baza de date a unei firme, fisierul unde a salvat declaratiile?!....Dar, eu cum le descarc in aplicatie ca sa le pot vedea! Va multumesc mult!

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Le salvați în folderul monitorizat de programul de declarații și acolo vi se vor încărca în baza de date.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns