trecere la platitor tva

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
pomparaus

Re: trecere la platitor tva

#16 Mesaj de pomparaus »

E raspunsul la ceea ce ai scris tu, invocand "pierderea de timp" . Crezi ca cei care raspund la doleantele expuse pe forum nu au ce face, doar tu esti f.ocupat/a ?!
Timp de 2 zile ai intrebat acelasi lucru sub diverse forme, eu cu @paturcai raspunzandu-ti de fiecare data (fara sa ne plangem ca ne pierdem timpul cu tine) pt.a te face sa intelegi.
Ne-am permis sa glumim putin si .... vii cu lectii cum ca nu intelegi ca "nici macar acum oamenii nu se schimba" ?! Cum asa?!
In loc sa te bucuri ca ai primit de fiecare data raspunsuri (de nenumarate ori chiar eu ti-am dat solutii) ai inceput sa devii agresiv/a in exprimare.
Da, daca raspunsurile noastre = rautati pentru tine, atunci nu le vei mai primi, cel putin din partea mea.
Iti doresc un weekend minunat!

serbanv59

#17 Mesaj de serbanv59 »

buna ziua,
sunt de a dreptul uimit de ceea ce postati dvs .tocmai de aceea nu am sa va raspund pe masura .
o zi minunata

pomparaus

#18 Mesaj de pomparaus »

Ai intrat dupa 10 zile si tot agresiv raspunzi :"tocmai de aceea nu am sa va raspund pe masura"!
Ia verifica tu "masura" cu care ti-am raspuns eu tie de-a lungul timpului la aproape toate intrebarile puse de tine ( te rog sa verifici pe forum daca nu tii minte numele) si nu mai fii uimit!

tobosv790

#19 Mesaj de tobosv790 »

Nu va enervati ca si asa este molima asta pe noi care ne deprima pe toti...

pomparaus

#20 Mesaj de pomparaus »

Nu ma enervez, doar ma intriga faptul ca un om caruia ii faci bine nu stie cand sa se opreasca, nu sa isi ceara scuze, sa se opreasca: atat.

serbanv59

#21 Mesaj de serbanv59 »

imi cer scuze daca am spus ceva necuvenit.
Cu totii avem zile mai bune s au mai rele.

zi frumoasa

Scrie răspuns