cerere esalonare plata obligatii
cerere esalonare plata obligatii
buna ziua stie cineva unde si cum se depune online cererea pentru acordare a esalonarii la plata a obligatiilor -multumesc
Re: cerere esalonare plata obligatii
se completeaza cererea D5 care se descarca de pe anaf, se completeaza si se semneaza electronic si se transmite din SPV...in partea stinga, jos, este depunere declaratii
-
adrigela77
Buna ziua.
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problemaȘ
in cererea D5 trebuie sa trecem si date imputernicit/reprezentant legal, ce cod de identificare fiscala trec ? ptr. ca am trecut CIF-ul la date de identificare ale debitorului si la reprezentant legal nu mai pot trece CIF-ul.
Daca reusesc sa completez D5, validez, semnez electronic si trimit pe SPV la depunere declaratii?
Multumesc mult pentru ajutor. .
Va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problemaȘ
in cererea D5 trebuie sa trecem si date imputernicit/reprezentant legal, ce cod de identificare fiscala trec ? ptr. ca am trecut CIF-ul la date de identificare ale debitorului si la reprezentant legal nu mai pot trece CIF-ul.
Daca reusesc sa completez D5, validez, semnez electronic si trimit pe SPV la depunere declaratii?
Multumesc mult pentru ajutor. .
La debitor treci datele unitatii, iar la imputernicit/reprezentat legal/reprezentant fiscal treci datele in cauza, care nu poate fi aceeasi unitate, lucru normal.
La reprezentant legal treceți CNP-ul persoanei ce este reprezentant legal. La reprezentant legal se trece CIF doar dacă acel reprezentant legal are CIF.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.