Modificare CIM in cursul unei luni
Re: Modificare CIM in cursul unei luni
Te-am mai întrebat și zilele trecute, te întreb și acum: Ești bine?
Nu cred ca m-ai mai intrebat, dar oricum multumesc de intrebare!
Am tras-o 3 saptamani, acasa,fiindca toti prietenii doctori mi-au zis sa
caut sa nu ajung la spital, si nu am ajuns la spital.
Am urmat tratamentul prescris si acum sunt negativ, am anticorpi,
deci 4- 5 luni nu ma mai ataca virusul.
Dar te afecteaza, diabetul o ia razna,
la inima, simt, plamanii la fel, chiar daca nu mai fumez de ani buni,
de afectat, si la creier te afecteaza cand simti
glontele (care nu e glontul patriei, dulce ca mierea) suierand
pe la ureche exact dupa ce implinesti 70 de ani!
Am tras-o 3 saptamani, acasa,fiindca toti prietenii doctori mi-au zis sa
caut sa nu ajung la spital, si nu am ajuns la spital.
Am urmat tratamentul prescris si acum sunt negativ, am anticorpi,
deci 4- 5 luni nu ma mai ataca virusul.
Dar te afecteaza, diabetul o ia razna,
la inima, simt, plamanii la fel, chiar daca nu mai fumez de ani buni,
de afectat, si la creier te afecteaza cand simti
glontele (care nu e glontul patriei, dulce ca mierea) suierand
pe la ureche exact dupa ce implinesti 70 de ani!
Cea mai proasta decizie ever sa modifici in cursul lunii norma .. eu unul, sunt total impotriva ei. Dar, din nefericire, la o firma careia ii tin evidenta si are externalizata partea de salarizare, patronului i-a venit ideea (fara sa ma consulte) sa modifice norma la zeci de salariati incepand cu 17.07.2020. Am bombanit eu, dar fiind pus in fata faptului implinit a trebuit sa ma descurc .. am depus D112 pe iulie fara probleme, insa acum ma confrunt cu o mare problema (la care trebuie sa fiu permanent atent - cel putin pana scap de "iulie") - la salariatii care aduc acum concedii medicale, la baza de calcul, SAGA imi pune la iulie "zile lucrate" 23 si "zile stagiu" 35 si se modifica "zile baza de calcul" si "media zilnica" (normal ca nu dau vina pe soft). Asa ca trebuie sa stau cu ochii in patru si sa modific manual toata tarasenia .. Deci, niciodata nu modificati in cursul lunii norma si salariul (e mai sanatos asa) !
O sa fiu tinta bombanelilor...dar sunt obisnuit 
Trebuie sa existe o legatura intre pontaj si statul de plata (si/sau posibilitatea generarii unui analitic pentru fiecare salariat, la fel ca la 542)
Nu spun ca este usor, nu spun ca SAGA in sine nu si-a depasit cu mult oferta initiala si ca a ramas pe loc in ceea ce priveste pretul solicitat....dar parca se simte nevoia unei implementari si pe aceasta tema: salarizarea. Fie ca un modul suplimentar (asa cum este si acum: vrei SAGA fara stocuri, foarte bine, i-ati-l fara stocuri, vrei cu stocuri, la fel, vrei si cu salarizare...poftim)
Sunt pe piata softuri de contabilitate atat de negandite si atat de scumpe incat nu-ti vine sa crezi....

Trebuie sa existe o legatura intre pontaj si statul de plata (si/sau posibilitatea generarii unui analitic pentru fiecare salariat, la fel ca la 542)
Nu spun ca este usor, nu spun ca SAGA in sine nu si-a depasit cu mult oferta initiala si ca a ramas pe loc in ceea ce priveste pretul solicitat....dar parca se simte nevoia unei implementari si pe aceasta tema: salarizarea. Fie ca un modul suplimentar (asa cum este si acum: vrei SAGA fara stocuri, foarte bine, i-ati-l fara stocuri, vrei cu stocuri, la fel, vrei si cu salarizare...poftim)
Sunt pe piata softuri de contabilitate atat de negandite si atat de scumpe incat nu-ti vine sa crezi....
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Tin sa afirm ca "Oamenii de la SAGA" se comporta cum ar trebui sa se comporte
orice om care pune ceva pe piata.
Cere niste bani dar isi tine si produsul upgradat la zi.
Desii sistemul bancar, telefonia mobila, retelel de CATV, apa, gazu, lumina, te tavalesti pe jos si nu te
baga nimeni in seama.
Acum ce zice "paturcai" ar fi just ca modul separat/dar si injust fiindca atunci ar trebui ca modulul
de salarizare sa reziste la orice fantezii (pot fi si erotice) ale patronilor, directorilor, de mariri salarii, micsorari norme de lucru,
etc siamd.
ca sa scap de situatii jenante si paguboase (precum a patit ovidiuo) sub pretextul aplicarii REVISAl in SAGA,
am cerut pentru firmele la care tin contabilitate (partiala) si salarizare, am cerut, parola, (user este CUI-ul firmei), baza de date si fisier (.rvs).
Am instalat Revisal, am introdus firmele si am dat ultimatum la patroni, eu ma ocup de azi inainte si de ITM sau va las in plata domnului!
Avand ITM cu REVISAL, salarizarea cu SAGA sunt calare pe situatie.
Am timp, totul este acasa pe laptop, pot face un CIM si sa-l transmit si la ora 24:00
P.S.I - cel mai bine este in cooperatie, unde nu transmit REVISAL si am registrul membrilor cooperatori (manual de mana
)
P.S.II - si sa nu fie paturcai singur bombanit, as propune introducerea SUMAl in SAGA, introduci avizele de masa lemnoasa direct in gestiune, ce vinzi scoti din gestiune, mai ales ca se preconizeaza ca avizele sa se duca in SUMAl direct din parchet, din rampa, din depozit, nu se mai fac pe hartie, nu se mai vine cu ele la firma sa fie introduse manual de mana in SUAML.
orice om care pune ceva pe piata.
Cere niste bani dar isi tine si produsul upgradat la zi.
Desii sistemul bancar, telefonia mobila, retelel de CATV, apa, gazu, lumina, te tavalesti pe jos si nu te
baga nimeni in seama.
Acum ce zice "paturcai" ar fi just ca modul separat/dar si injust fiindca atunci ar trebui ca modulul
de salarizare sa reziste la orice fantezii (pot fi si erotice) ale patronilor, directorilor, de mariri salarii, micsorari norme de lucru,
etc siamd.
ca sa scap de situatii jenante si paguboase (precum a patit ovidiuo) sub pretextul aplicarii REVISAl in SAGA,
am cerut pentru firmele la care tin contabilitate (partiala) si salarizare, am cerut, parola, (user este CUI-ul firmei), baza de date si fisier (.rvs).
Am instalat Revisal, am introdus firmele si am dat ultimatum la patroni, eu ma ocup de azi inainte si de ITM sau va las in plata domnului!
Avand ITM cu REVISAL, salarizarea cu SAGA sunt calare pe situatie.
Am timp, totul este acasa pe laptop, pot face un CIM si sa-l transmit si la ora 24:00
P.S.I - cel mai bine este in cooperatie, unde nu transmit REVISAL si am registrul membrilor cooperatori (manual de mana

P.S.II - si sa nu fie paturcai singur bombanit, as propune introducerea SUMAl in SAGA, introduci avizele de masa lemnoasa direct in gestiune, ce vinzi scoti din gestiune, mai ales ca se preconizeaza ca avizele sa se duca in SUMAl direct din parchet, din rampa, din depozit, nu se mai fac pe hartie, nu se mai vine cu ele la firma sa fie introduse manual de mana in SUAML.
Am modificat in Revisal-Reges in data de 10.11.2020 incepand cu data de 11.11.2020 trece la program de 8 ore/zi.stroescud scrie: ↑Vin Dec 11, 2020 3:03 pm Precis a raportat in Revisal cu data de 10.12.2020.
Iar tu il pui sa modifice programul cu 01.12.2020.
Control ITM,intrebare:
Pe ce baza legala angajatul xy apare in pontaj pontat 8 ore intre 01 si 10 decembrie?
sau
De ce s-a raportat cu intarziere modificarea programului de lucru al salariatului xy?
Nu mai zic nimic!!!
Imi pare rau.
Este posibilitate de corectie in Sumal, sa-l readuci
la starea initiala si sa-i dai diferenta intre cat are salariu si cat ar fi avut la 8 ore in
, e o rubrica cu venituri, imi scapa acum, suplimentare, gen prime.
Imi pare rau.
Este posibilitate de corectie in Sumal, sa-l readuci
la starea initiala si sa-i dai diferenta intre cat are salariu si cat ar fi avut la 8 ore in
, e o rubrica cu venituri, imi scapa acum, suplimentare, gen prime.

În REVISAL. SUMAL e cu altceva

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Scuze!!!
am ramas pe Ministerul Mediului!!!

Vezi ce inseamna sa te ocupi de prea multe!
Trebuie sa mai transez disputele, cu curatenie!
PS bunica zicea dupa ce bei mai mult, ia o curatenie( un vomitiv)