Buna ziua,
Va rog sa mi spune ti daca gresesc cu ceva in legatura cu o factura anulata:
FZ X mi-a trimis o factura de 271 lei in luna Noiembrie
-am vb intre timp sa o anuleze si sa emita alta in dec ceea ce a si facut,mai putin cu anulatul facturii din Noiembrie.Motivul neanularii a fost ca ,asteptau exemplarul rosu de la noi.
Eu acea factura din noiembrie nu am prins o in contabilitate .
Dna contabila de la firma X spune ca trebuie sa o prin pe cea din noiembrie cu decembrie si apoi o storneaza ea pe decembrie.
Nu inteleg logica si poate ma ajutati.
Daca ea nu a anulat o este problema ei ,iar eu de ce sa o mai prind?
multumesc
FACTURA ANULATA
Re: FACTURA ANULATA
Pana la urma procedezi cum doresti tu.
Nu prea poti obliga pe furnizor sa anuleze factura. Dar nu inteleg ce exemplar rosu poate fi la client.
Daca te-au informat ca nu au putut anula, ci doar storna si a emite una noua, asta este, trebuie sa il accepti, deoarece nu peste tot se anuleaza facturi, ci doar se storneaza.
Nu prea poti obliga pe furnizor sa anuleze factura. Dar nu inteleg ce exemplar rosu poate fi la client.
Daca te-au informat ca nu au putut anula, ci doar storna si a emite una noua, asta este, trebuie sa il accepti, deoarece nu peste tot se anuleaza facturi, ci doar se storneaza.
Citiți art. 330 cod fiscal https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/l ... 0.htm#A330
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
M-am documentat si asa este .
Ei nu au anulat factura ci o storneaza iar eu ,trebuie sa ma inregistrez cu aceste facturi.
multumesc frumos
Ei nu au anulat factura ci o storneaza iar eu ,trebuie sa ma inregistrez cu aceste facturi.
multumesc frumos