Buna ziua,
Anul trecut, firma a primit tichete cadou de la parteneri pe baza un proces verbal de predare -primire intre firme
Cei de Anaf ne cer justificarea platilor , adica ce a platit firma cu aceste tichete cadou ,altfel le considera venituri salariale pentru salariati si ne pun sa achitam contributii salariale
Am citit despre aceste tichete , dar unde gasesc in norme,legislatie,cod fiscal ... daca firma este obligata sa justifice si platitle cu aceste tichete ?
Va multumesc !
Tichete cadou de la partenei - control Anaf
Re: Tichete cadou de la partenei - control Anaf
Tichetele cadou au fost distribuite salariatilor?
Daca da, atunci au dreptate.
In luna distribuirii tichetelor cadou, aveai obligatia cumularii cu veniturile din salarii, ca venituri in natura si calcularii impozitului si a contributiilor salariale.
Daca da, atunci au dreptate.
In luna distribuirii tichetelor cadou, aveai obligatia cumularii cu veniturile din salarii, ca venituri in natura si calcularii impozitului si a contributiilor salariale.
Eugen Pintea
Aceste tichete sunt de la furnizori ,primite pe firma pentru vanzari- proces verbal intre firma...si firma...- cadou diferite campanii- trebuia sa justific ce am platit cu ele ca firma ?
Pentru salariati se dau tichete cadou ,cu tabel ....si s-a calculat tot ce a trebuit
Multumesc !
Pentru salariati se dau tichete cadou ,cu tabel ....si s-a calculat tot ce a trebuit
Multumesc !
Si va rog ,daca primesc cadou pentru campanii, diferite accesorii pe care le foloseste firma- le inregistrez cu valoare zero pe obiecte inventar?
Multumesc !
Multumesc !
Sa inteleg ca tichetele cadou primite de la furnizori, au fost distribuite salariatilor, iar pentru acestea s-au calculat obligatiile bugetare?
Sau este vorba despre alte tichete cadou?
Eugen Pintea
In opinia mea, daca sunt de natura obiectelor de inventar, ar trebui sa le inregistrezi la valoarea justa, in corespondenta cu contul de venit 7588.
Eugen Pintea