Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu niste informatii, mai precis legat de numarul documentului de autorizare care se trece in declaratia unica.
Sunt PFA, iar la inceperea activitatii, am trecut ca si numar la documentul de autorizare, numarul rezolutiei primita de la Registrul Comertului. In acest document, fiind chiar prima rezolutie pentru PFA se precizeaza inregistrarea si autorizarea functionarii PFA-ului.
Dupa cativa ani, mi s-a spus ca defapt acolo ar fi trebuit trecut numarul de pe Certificatul de inregistrare, care e dupa F. Am facut acest lucru la declaratia unica pentru anul 2018.
Am primit o notificare cum ca nu mi-am depus declaratia, desi aceasta a fost depusa, recipisa primita si evident platite contributiile. Dupa o vizita la sediul ANAF, mi s-a spus ca a aparut aceasta problema deoarece cand s-a facut inregistrare PFA era numarul de rezolutie... iar in declaratia unica e un alt numar (cel de la F din CUI). Rezultatul este ca trebuie sa depun rectificativa cu numarul initial.
Intrebarea mea este: care este totusi pana la urma numarul corect care se trece la document de autorizare PFA?
Va multumesc si va doresc sanatate maxima.
Numarul document de autorizare pentru PFA
Re: Numarul document de autorizare pentru PFA
In situatia in care ati depus prima data cu acel numar, lasati-l pe acel numar
Asa cum vi s-a spus de la ANAF (si trag aceasta concluzie acum), acel numar este ca o codificare interna pentru ei, si nu poate fi schimbat atata vreme cat ati declarat asa.
Acel numar exista (este numarul Rezolutiei prin care s-a nascut PFA)
Asa cum vi s-a spus de la ANAF (si trag aceasta concluzie acum), acel numar este ca o codificare interna pentru ei, si nu poate fi schimbat atata vreme cat ati declarat asa.
Acel numar exista (este numarul Rezolutiei prin care s-a nascut PFA)
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Re: Numarul document de autorizare pentru PFA
Va multumesc pentru timpul acordat si pentru clarificari. Multa sanatate!