Buna ziua,
se poate lista din program extrasul de cont pentru clienti creditori si furnizori debitori ?
mentionez ca am creat in"Fisiere" -> "Clienti" clientii creditori respectivi, prinadaugare si ulterior modificarea 4111.0000x cu 419.0000y, dar cand merg in "Situatii - Listari" -> "Situatie clienti", pot genera extrasul de confirmare numai pentru contul 4111.0000x
multumesc
eXTRAS CONT CONFIRMARE SOLD CLIENTI CREDITORI/ FURNIZORI DEBITORI
Re: eXTRAS CONT CONFIRMARE SOLD CLIENTI CREDITORI/ FURNIZORI DEBITORI
Si in 4111/401 nu sunt incluse avansurile 419/409?!
Daca vrei detaliat faci fisa contului 419/409....
Daca vrei detaliat faci fisa contului 419/409....
nu, pentru ca nu am factura pentru acel avans. Afost incasat suma in banca, nu am avut pe ce factura sa o aloc, asa ca am creat clientul creditor 419.0000x, urmand a regulariza incasarea in avans cu prima factura pe care o voi primi.
credeam ca pot genera din program extrasul de cont pentru confirmare sol la 31.12.2020, similar cu extrasul pt. contul 4111
credeam ca pot genera din program extrasul de cont pentru confirmare sol la 31.12.2020, similar cu extrasul pt. contul 4111
Documentul "extras de cont" nu mai exista, fiind eliminat conform OMFP 2634/2015, exista doar "confirmare sold".
In mod normal, daca ai incasat o suma in avans, trebuia sa emiti factura de avans.
In mod normal, daca ai incasat o suma in avans, trebuia sa emiti factura de avans.
@domnicia: "urmand a regulariza incasarea in avans cu prima factura pe care o voi primi" - de unde sa primesti factura, daca ai incasat bani, tu trebuie sa emiti factura (asa cum ti-a zis si @ balazse) si de obicei cand incasati bani pe asa zise-le proforme, sfatul meu e sa lucrati cu 473 (operatii in curs de clarificare) pana la emiterea facturii, nu 419/409 : aceste 2 conturi se folosesc de obicei cand ai facturi.
Buna ziua, se pot lista confirmarile de sold pt toti clientii o singura data...fara sa mai intram pe fiecare client in parte?