Sincronizare baza de date si actualizare stocuri in site

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
magherd

Sincronizare baza de date si actualizare stocuri in site

#1 Mesaj de magherd »

Buna ziua,

Suntem in 2021 si deja avem multe solutii in special cei care avem magazine online de facturare si sincronizare stocuri, vezi smartbill, fgo etc.

Din pacate inca am clienti care folosesc saga si au probleme mari cu stocurile la site-uri in conditiile in care au 3-4 site-uri active.

Acum ceva timp am scris un script in php care permite actualizarea stocurilor prin exportul de csv din saga si importul in scriptul respectiv, la sfarsitul zilei.

Acum vreau sa ma duc putin mai departe si sa fac ceva asemanator FGO, sa sincronizez baza de date a saga-i cu un script care sa imi faca actualizare in baza de date periodic, desigur prin cron.

Am nevoie de putin suport, nu stiu cum sa ma conectez la saga, prin citirea fisierului de pe pc nu se poate din motive de securitate.
Cum se conecteaza FGO? ne ajutati cu o minima documentatie? Scriptul pentru actualizari il fac eu, am nevoie doar de ajutor in conectare la baza de date.

Este importanta aceasta cerere, am din ce in ce mai multi clienti care folosesc saga si nu au o solutie reala de sincronizare a stocurilor.

Multumesc!

paidolat181

Re: Sincronizare baza de date si actualizare stocuri in site

#2 Mesaj de paidolat181 »

Cred ca cel mai indicat ar fi sa scrieți direct celor de la SAGA..... aici suntem utilizatori ai programului!
Un economist este un expert care va stii maine de ce lucrurile pe care le-a prevestit ieri nu s-au intamplat astazi.

dinc

#3 Mesaj de dinc »

Unde putem scrie direct celor de la SAGA ?

gheorghei642

#4 Mesaj de gheorghei642 »

Incercati sa vizualizati si serviciile oferite, in acest sens, de www.eddy.ro

magherd

#5 Mesaj de magherd »

gheorghei642 scrie: Joi Mar 11, 2021 12:12 pm Incercati sa vizualizati si serviciile oferite, in acest sens, de www.eddy.ro
Nu mersi, vreau sa fac eu fara sa depind de serviciile altcuiva.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Pentru MagherD
Datele de contact le gasesti direct pe site:
https://www.sagasoft.ro//contact.php

Scrie răspuns