semnare Bilant

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbanv59

semnare Bilant

#1 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,

Doresc sa stiu, daca pot sa semnez bilantul eu ca administrator cu semnatura digitala fara a mai apela la un expert contabil.

paturcai

Re: semnare Bilant

#2 Mesaj de paturcai »

Bilantul nu trebuie semnat obligatoriu de catre un expert contabil; astea-s basme
Un expert contabil semneaza bilantul daca depasiti o anumita cifra de afaceri (ceea ce nu cred ca este cazul)

De cealalta parte prevederile legale spun ca tinerea contabilitatii se poate face de catre o persoana care are studii superioare economice, directorul economic, sau expertul contabil membru CECCAR. Bilantul contabiul este de o fapt o operatiune simpla, operatiune care inseamna preluarea cifrelor dintr-o balanta si trecerea acestora in formularul de bilant. Nimic special. O rutina.

Daca bilantul a fost intocmit de o persoana care are studii economice superioare, dati-i bice: semnati fara nicio problema cu semnatura dvs. electronica.

Cand alegeti cine sa semneze, alegeti alta persoana imputernicita (adica dvs), va treceti numele si semnati.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!

serbanv59

#3 Mesaj de serbanv59 »

multumesc f mult

stolnicus814

#4 Mesaj de stolnicus814 »

Care este cifra de afaceri care face necesar semnarea bilantului de catre un exepert?

tomac

#5 Mesaj de tomac »

@stoclinucs814 - 0 lei.
Nu contează cifra de afaceri. Vedeți ce zice art.10 din legea contabilității.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns