incetare suspendare contract de munca pentru ingrijire copil
incetare suspendare contract de munca pentru ingrijire copil
Buna ziua !
Va rog sa ma ajuatati pentru incetarea suspendarii concediu crestere copil. Am trecut data sfarsit suspendare si si totusi nu imi preia in statul de plata zilele din luna lucrate dupa incetare.Data incetarii 07.03.2021.In statul de plata 0 zile lucrate luna martie.
Va rog sa ma ajuatati pentru incetarea suspendarii concediu crestere copil. Am trecut data sfarsit suspendare si si totusi nu imi preia in statul de plata zilele din luna lucrate dupa incetare.Data incetarii 07.03.2021.In statul de plata 0 zile lucrate luna martie.
Re: incetare suspendare contract de munca pentru ingrijire copil
State Salarii -> click pe salariatul respectiv -> Concedii -> Concedii de odihna/Concedii fara plata/Suspendari ... ce perioada ai trecuta aici la salariatul respectiv ?
Buna ziua.
Astazi am transmis incetarea suspendarii unui ctr de munca ptr crestere copil. In perioada suspendarii salariul minim pe economie s-a modifcat in 01.01.2020 si 01.01.2021.
Trebuie sa ii fac si ei aceste modificari salariale nu?
Va multumesc!
Astazi am transmis incetarea suspendarii unui ctr de munca ptr crestere copil. In perioada suspendarii salariul minim pe economie s-a modifcat in 01.01.2020 si 01.01.2021.
Trebuie sa ii fac si ei aceste modificari salariale nu?
Va multumesc!
In acceasi zi de reactivare CIM i se modifica salariul functie de salariul minim pe economie aflat la aceasta data (deduc ca are salariul minim pe economie).
Da are salariul minim pe economie dar daca dau modificare ctr imi apare “ data la care produce efecte nu poate fi setta in cadrul unei perioade de suspendare incetate”
Sau modific doar salariul cu data activarii? Nu trebuie sa ii modific in data de 01.01.202 cu 2230 si 01.01.2021 cu 2300?
Nu se modifica salariul pe un contract suspendat. Il modifici cand contractul e activ adica ziua reactivarii.
Buna ziua. Astazi dau incetare suspendare cim crestere copil. De luni incepe la munca. La modificare salariu pentru ca era cu salar minim pe economie in momentul suspendarii ctr trec data de luni12.02 sau de maine cu toate ca e sambata?
Multumesc!
Multumesc!
-
buna dimineata!
am un anagajat cu concediu medical pentru neoplazii, 18 luni
salariul a ramas acelasi de acum 1 an
pe ianuarie 2024 imi calculeza diferenta la cass, la concediu medical pentru toata luna
e corect?
mentionez ca in ianuarie 2023, cand a intrat in concediu medical , avea salariu de 3300 lei
am un anagajat cu concediu medical pentru neoplazii, 18 luni
salariul a ramas acelasi de acum 1 an
pe ianuarie 2024 imi calculeza diferenta la cass, la concediu medical pentru toata luna
e corect?
mentionez ca in ianuarie 2023, cand a intrat in concediu medical , avea salariu de 3300 lei
Buna ziua,
Mi-a solicitat tatal o adeverinta de la locul de munca ca nu beneficiaza de concediul pentru “ luna tatal”.
Ii redactez o adeverinta strict ca salariatul X nu solicita dreptul de concediu pentru cresterea copilului?
Mi-a solicitat tatal o adeverinta de la locul de munca ca nu beneficiaza de concediul pentru “ luna tatal”.
Ii redactez o adeverinta strict ca salariatul X nu solicita dreptul de concediu pentru cresterea copilului?
-
Dacă tatăl nu solicită dreptul la concediul care i se cuvine, respectiv cele cel puțin două luni, mama nu poate beneficia de dreptul la concediu în locul tatălui, adică de acele două luni (sau invers, dacă tatăl e cel care intră în concediul de creștere inițial).
Dacă celălalt părinte nu intră în CCC, indiferent că vorbim despre tatăl sau mama copilului, indemnizația aferentă va fi acordată doar până la vârsta de 1 an și 10 luni a copilului sau 2 ani și 10 luni, în cazul copilului cu handicap.
In situația în care tatăl nu îndeplinește condițiile pentru a intra în concediul de creștere sau familia este monoparentală, mama depune documentele aferente și primește și indemnizația pentru luna tatălui, în același cuantum ca și până atunci.
Dacă celălalt părinte nu intră în CCC, indiferent că vorbim despre tatăl sau mama copilului, indemnizația aferentă va fi acordată doar până la vârsta de 1 an și 10 luni a copilului sau 2 ani și 10 luni, în cazul copilului cu handicap.
In situația în care tatăl nu îndeplinește condițiile pentru a intra în concediul de creștere sau familia este monoparentală, mama depune documentele aferente și primește și indemnizația pentru luna tatălui, în același cuantum ca și până atunci.
Buna ziua. Luni 1.07 un angajat din suspendare ctr ptr cresterea copilului reincepe la munca.
Data incetare suspendare o trec data de 30.06 sau 01.07?
Si transmit revisalul vineri in 28 iunie?
Multumesc?
Data incetare suspendare o trec data de 30.06 sau 01.07?
Si transmit revisalul vineri in 28 iunie?
Multumesc?
-
Data de încetare a suspendării se înregistrează cu valoarea aferentă zilei următoare ultimei zile în care contractul a fost suspendat.