ALTE VENITURI

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbanv59

ALTE VENITURI

#1 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,

Mi-am prin urechile si va rog din suflet sa ma ajutati :

Am primit o factura de la un FZ cu meniu catering salariati in valoare de 8820 lei si daca ar fi sa deduc tva-ul pe deductibil ,as avea cam 240 lei (stiu...nu se poate intrucat alte venituri se trec in stat si patesc contributiile)
Daca am 45 de angajati si meniul este 30 lei/zi cum calulez sa vad cat platesc la stat.

multumesc

pomparaus

Re: ALTE VENITURI

#2 Mesaj de pomparaus »

Cum ai ajuns tu la 240 tva deductibil doar tu stii, dar ma rog: omule factura aceea chiar trebuie bagata in state , nu ca "nu se poate intrucat alte venituri...", administratorul tau o sa il ia in brate pe "eu nu stiu, de aceea am contabil" si sa vezi pe unde scoti/scoateti camasa : oricum la ce postezi pe acest forum ma sperii, dar tu.....curajos .
Sunteti total pe langa lege si nu te vei putea apara invocand necunoasterea ei.
Daca esti curios sa vezi cat platesti pt.45 angajati introdu in stat doar la un singur salariat, tiparesti selectiv statul pt.acel salariat si ce taxe ai in plus pt.unul le inmultesti cu 45. Simplu, nu?!

serbanv59

#3 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,

Din graba am trecut 240 dar,corect era 420.In ceea ce priveste faptul ca cineva la inceput de drum cauta informatii si cere ajutorul ,nu inseamna ca acea persoana este atat de depasita de realitate.
Asa total pe langa lege cum spune ti dvs ca sunt ,am curiozitatea si in acelasi timp vointa de a face ceea ce imi place si doresc sa pot ajuta si eu pe cineva la randul meu.
Eu va multumesc pt tot sprijinul acordat .

O zi frumoasa sa aveti

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

Mi-am dat seama ca esti la inceput de drum si ma bucur ca faci ceea ce iti place (de aceea iti raspund deseori), dar tu vrei sa inveti mai mult smecherii pt.a fi la inaltimea administratorului tau.
Ai mare grije pt.ca si contabilii cu experienta intampina probleme la controale.

serbanv59

#5 Mesaj de serbanv59 »

da stiu despre ce vorbiti si incerc sa ma feresc de astfel de lucruri.
multumesc

Scrie răspuns