Ziua buna va zic voua dragi confrati,
De cand lucrez cu programul Saga (cca 18 ani) ptr prima oara azi intampin o problema si anume:
-am terminat toate inregistrarile si am intrat sa fac inchiderea lunii sept.
- cand dau clik ca sa inchid venit si chelt, apare o fereastra in care scrie ,,intrare validata in 30.09.2021 fara nota contab aferenta, la docum.nr...furnizor x in valoare de -59 lei . Continuati ? Da / Nu,,
Daca apas da, se produce inchiderea; daca apas Nu , nu se inchide.
M-am dus la intrari, este ultima intrare din luna , validata, in partea de jos vizualizez nota contabila a receptiei, m-am dus in ,,articole contabile,, si vad nota contabila validata. Nu inteleg ce este cu acest msj si ce treb sa fac.
Am procedat inclusiv la o redescarcare a versiunii de program actuala si, la fel apare.
Va rog, cine stie si vrea, sa intervina cu explicatii. Multumesc.
Inchidere de luna
-
ionetei153
Inchidere de luna
Daca pot sa ajut si nu o fac,degeaba exist.
Re: Inchidere de luna
In mod normal, acea inregistrare apare atunci cand desi ai validat acea intrare, nu s-a generat efectiv nota contabila.
Cel mai bine, delideaza luna in cauza, sterge inregistrarea respestiva, il introduci din nou, dupa care refaci inchiderea de luna.
Sa ne zici de noutati.
Cel mai bine, delideaza luna in cauza, sterge inregistrarea respestiva, il introduci din nou, dupa care refaci inchiderea de luna.
Sa ne zici de noutati.
-
ionetei153
Deja am facut acest lucru. Am urmat inca odata cum ai zis si, totla fel.
Curios este ca si in articole contab si in nota de la ecranul de intrari nota contabila se vede validata cu bulina rosie
Nu pricep care este hiba.
Curios este ca si in articole contab si in nota de la ecranul de intrari nota contabila se vede validata cu bulina rosie
Nu pricep care este hiba.
Incearca la "administrare" -> "intretinere bd" -> "verificare date" si rulezi toate optiunile.
Daca nu merge, atunci trimite o salvare de baza de date catre echipa Saga.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Daca nu merge, atunci trimite o salvare de baza de date catre echipa Saga.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
-
ionetei153
Hai ca pana la urma i-am dat de cap.
Factura in cauza era o factura cu minus 59,23 lei lei pe care o mai inregistrasem odata si o validasem,insa nu o reglasem/stornasem prin
fereastra de reglari.
Cand am inregistrat-o a doua oara deasemeni o validasem, dar am si reglat/stornat prin fereastra adecvata.
Dupa ce am sters una din inregistrari, am dat inchidere fara sa mai am vreun mesaj de eroare.
Va multumesc.
Factura in cauza era o factura cu minus 59,23 lei lei pe care o mai inregistrasem odata si o validasem,insa nu o reglasem/stornasem prin
fereastra de reglari.
Cand am inregistrat-o a doua oara deasemeni o validasem, dar am si reglat/stornat prin fereastra adecvata.
Dupa ce am sters una din inregistrari, am dat inchidere fara sa mai am vreun mesaj de eroare.
Va multumesc.