Spune-mi data și ora când ai sunat la Saga. Vreau să aflu dacă sunt frustrat sau nu.
Dacă nu știi data și ora comunică-mi, în privat, numărul de telefon de pe care ai sunat la Saga (promit să nu te sun noaptea) pentru a cerceta cele afirmate de tine.
Dacă Saga spune că nu are apel cu tine nici intrat nici ieșit e de rău.
Dacă Saga spune că ce spui tu e adevărat o să-mi cer scuze pentru că te-am acuzat de minciună.
Pentru GeambecD
Eu l-am testat si face corect reevaluarea, asa cum ai mentionat mai sus (totusi sustin ca trebuie analitic separat).
In mod normal la "sold in lei" ar trebui sa apara sumele de pe fisa contului, dar totusi programul calculeaza contravaloarea in lei pentru fiecare valuta, poate au fost create metode noi de corelare.
Oricum eu tot nu inteleg de ce lasa programul sa poti incasa/platii in alta valuta decat cel al documentului.
Pentru SeptimiuV
Sa nu primesc nici un raspuns la e-mail sau sa primesc mesajul "nu avem in vedere ...", mai bine pasez catre alt utilizator aceasta oportunitate (de cativa ani buni am ajuns pe lista neagra al echipei Saga, sau cel putin asa am observat).
De altfel, tu ai contact direct cu echipa Saga, deci poate reusesti ceva in acest sens.
Pentru OvidiuO
Avand in vedere cele mentionate mai sus, cred ca mai repede primeste orice alt utilizator raspuns decat eu (am trimis prea multe propuneri si in locul altora), de aceea si utilizez cu placere franza in cauza.
septimiuv scrie: ↑Mie Oct 27, 2021 5:06 pm
Spune-mi data și ora când ai sunat la Saga. Vreau să aflu dacă sunt frustrat sau nu.
Dacă nu știi data și ora comunică-mi, în privat, numărul de telefon de pe care ai sunat la Saga (promit să nu te sun noaptea) pentru a cerceta cele afirmate de tine.
Dacă Saga spune că nu are apel cu tine nici intrat nici ieșit e de rău.
Dacă Saga spune că ce spui tu e adevărat o să-mi cer scuze pentru că te-am acuzat de minciună.
249504296_248588563987376_2888475399723578377_n.png (140.97 KiB) Vizualizat de 2644 ori
Buuuuun!
În primul apel din 12 s-a comunicat de către operator că trebuie să existe analitic separat pentru fiecare valută în parte. S-a întrerupt apelul și operatorul l-a sunat pe geambecd. În al doilea apel s-a produs abrambureala din partea operatorului. Probabil nu a înțeles ce este întrebat și i-a comunicat că nu trebuie furnizorul creat de mai multe ori.
Cum ai avut dreptate și eu nu te rog să-mi accepți scuzele pentru că te-am acuzat de minciună.
Nu a fost o răutate gratuită dar chiar nu puteam crede ce susțineai. Acum cred.
E bine, totuși, că operatorul ți-a spus cum trebuie să lucrezi corect.
Eu imi amintesc ca in primul apel initiat de mine, mi s-a spus ca trebuie sa existe analitic separat pentru fiecare valuta in parte, mai putin la clienti si furnizori.
Apoi am testat si a functionat fara analitic separat la furnizor, v-am atasat si voua captura de ecan la inceputul discutiei de aici.
Apoi am gasit aceasta postare care spunea ca nu ar functiona, si am zis sa ii mai sun odata sa ma asigur ca am inteles corect. Situatia era destul de complexa si nu reauseam sa ma inteleg cu operatorul; parerea mea este ca s-a enervat si a inchis, desi eu i-am vorbit foarte frumos.
Apoi am sunat din nou sa il intreb de ce mi-a inchis, si mi-a respins apelul.
Apoi i-am facut o reclamatie, pentru ca mi s-a parut un gest deplasat, si pentru ca imi parea rau ca un asemenea om, sa isi bata joc de imaginea si munca de dezvoltare a celor de la Saga. (sunt si eu antreprenor, si m-as bucura sa primesc feedback de la clientii mei, daca vreun angajat o ia razna)
Dupa 40 minute a revenit operatorul ca sa isi ceara scuze, si a pretins ca s-a intrerupt apelul.
A doua zi, pe 13.10 a revenit iar cu un apel, in care mi-a spus ca m-a informat gresit in apelurile anterioare, si ca trebuie creat analitic separat, si la clienti si furnizori.
Septimiuv, iti accept scuzele si ramai dator.
Nu doar ca m-ai acuzat ca mint (daca imi spuneai frumos "eu nu te cred" intelegeam, pentru ca fiecare este liber sa creada ce vrea), dar ai fost rautacios, ironic si amenintator cand ai scris urmatoarele:
"101% nu ți-a explicat Saga ce susții.
Nici faptul că a revenit cineva de la Saga să-ți spună că te-au informat greșit nu cred. Și mascota Saga știe că trebuie să ai analitic separat.
Cumva nu ai discutat cu nimeni de la Saga dar ți s-a părut?
Dacă Saga spune că nu are apel cu tine nici intrat nici ieșit e de rău."