POPRIRE SALARIAT

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
serbanv59

POPRIRE SALARIAT

#1 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,
Am primit poprire pt un salaraiat ,acesta spunand ca va plati suma respectiva integral si a tot amanat.
Acum am primit mai multe hartii de la Judecatorie
Ce sa fac eu ca si angajator.?
singura optiune este sa platesc toata suma insa, fiind foarte mare ,nu am aceasta posibilitate .
Mai pot sa ii fac poprirea acum daca s-a ajuns mai departe de Biroul Judecatoresc?
Pot sa l pun sa de a o declaratie si sa o semneze pt ca firma sa nu primeasca amenda?
S a mai lovit cineva de aceasta problema?

multumesc

pomparaus

Re: POPRIRE SALARIAT

#2 Mesaj de pomparaus »

Adica tu ai primit decizie pentru poprire, doar ca nu ai pus-o in practica, dandu-i credit salariatului fara sa ii ceri dovada ca a platit.
Ai gresit ca nu i-ai facut poprire, ii faci de acum incolo, doar ca stii ca nu ai voie sa ii opresti mai mult de 1/3 din salariu pe luna.

serbanv59

#3 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,

Nu este vb de mine insa. nu acest aspect este important.

Multumesc Pomparus

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

Cand zici : am primit, acum am primit, ce sa fac eu....e logic ca e vorba despre tine, dar ai obiceiul de a nu-ti asuma ceea ce intrebi : de ce trebuie sa iei pozitie de aparare tot timpul, pt.ca nici-unul dintre cei care iti raspundem pe forum nu te acuzam, ci incercam doar sa te ajutam.

serbanv59

#5 Mesaj de serbanv59 »

Buna ziua,
varul meu a primit pe firma "COMUNICARE ADRESA"de la JUDECATORIA CORNETU ,in care se comunica ca,in 25 zile de la primirea acestei comunicari sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invoca exceptii"'',are obligatia de a depune documentele solicitate si inscrisurile doveditoare catre instanta.

Daca varul meu nu a facut poprire pentru salariatii respectivi atunci este chemat in instanta ,asta am inteles eu.
Stie cineva ce inseamna acest lucru?amenda banuiesc eu.

serbanv59

#6 Mesaj de serbanv59 »

pot sa trimit la Judecatorie o declaratie in care firma varului meu isi i-a angajamentul sa fac poprire pentru acest salariat?
este prea tarziu ?avand in vedere ca ,nu mai este trimisa de un cabinet ci de Judecatoria Cornetu?
ma puteti ajuta va rog cu un sfat?

multumesc

gheorghei642

#7 Mesaj de gheorghei642 »

serban59: Faptul ca s-a primit comunicare adresa inseamna ca firma este parte intr-un proces civil. Va recomand sa recititi comunicarea si veti constata ca in cuprinsul acesteia este inscrisa o adresa de posta electronica si o parola. Asadar, va puteti loga, in vederea consultarii continutului dosarului in cauza, depunerii de decumente, cereri, etc. intr-un anume format. Puteti trimite documentele/inscrisurile solicitate de instanta si prin posta pana la termenul specificat in comunicare. Intreaga corespondenta se va purta doar de catre persoana care are drept de reprezentant legal in cadrul firmei.

serbanv59

#8 Mesaj de serbanv59 »

multumim

Scrie răspuns