inregistrare SPV

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
balazse

Re: inregistrare SPV

#16 Mesaj de balazse »

Sincer sa fiu, daca persoana x este administrator, ar ajunge documentul care justifica functia de administrator (ex: act constitutiv, certificat constatator) si copie dupa actul de identitate, fara nici o imputernicire suplimentara.
In mod normal, nu ar trebui sa aiba legatura faptul ca este primul sau al doilea dintre cei enumerati, important ii sa fie administrator.
Ii binevenita orice informatie despre rezultat, astfel invatati si ne informam cu totii. ;)

PS. Daca raspunsul meu a aparut agresiv, imi cer scuze, nu a fost cu intentie.

stanm711

#17 Mesaj de stanm711 »

Buna dimineata! Imi puteti spune care sunt documentele justificative care se trimit pentru inregistrarea in SPV?

tomac

#18 Mesaj de tomac »

Împuternicire sau dovada reprezentantului legal și copia CI a împuternicitului ori a reprezentantului legal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

stanm711

#19 Mesaj de stanm711 »

tomac scrie: Mie Mar 02, 2022 2:20 pm Împuternicire sau dovada reprezentantului legal și copia CI a împuternicitului ori a reprezentantului legal.
Am trimis procura si copia CI imputernicit si am primit raspuns negativ : cerere refuzata - documente neconforme. Imi spune ca documentul justificativ nu indeplineste conditiile reglementate de Ordinul 660/2017 coroborat cu prevederile art.18 din Codul de procedura fiscala.
Am citit si Ordinul 660/2017 si art.18 din Codul de procedura fiscala si nu ma dumiresc. M-am blocat.

gaalo73

#20 Mesaj de gaalo73 »

stanm711 scrie: Joi Mar 03, 2022 7:33 am
Eu am trimis acest model de imputernicire, certificat de inregistrare, copie CI imputernicit si a fost ok!

SC ……………………… SRL
Sediul social: jud. ……………, loc……………………
str. ………………….. nr…. bl. …. ap……
CUI .............................; nr.reg.com. ....../......./..............

IMPUTERNICIRE

Subscrisa ................................................... SRL persoana juridica romana, cu sediul in ………………………………………………………… inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ............ sub nr. ........................... CUI ............................., reprezentata legal prin .................................................. administrator, imputernicim prin prezenta pe d-l/dna ............................., posesor al C.I seria ..... nr............., eliberata de SPECLEP ................ la data de ..............................., CNP .................................., sa inregistreze societatea in SPV.
Imputernicirea este generala pentru toate operatiunile din SPV.
Societatea isi da acordul ca imputernicitul sa aiba acces la informatiile referitoare la istoricul actiunilor anterioare din SPV ale societatii. Sunt acceptati termenii si conditiile de utilizare a SPV. Prezenta imputernicire este intocmita conform art. 18 alin. (2) din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala si art. 15 alin. (9) din OMFP 660/2017.

administrator
.............................................

Raspuns primit:
Ati fost aprobat pentru serviciul SPV în calitate de pentru CUI/CIF 12345678.
Veti primi un email cu confirmarea activarii dupa care va puteti autentifica pe www.anaf.ro.

balazse

#21 Mesaj de balazse »

Pentru StanM711
Se solicita "imputernicire" si nu "procura".

stanm711

#22 Mesaj de stanm711 »

balazse scrie: Joi Mar 03, 2022 5:13 pm Pentru StanM711
Se solicita "imputernicire" si nu "procura".
Va multumesc!

stanm711

#23 Mesaj de stanm711 »

gaalo73 scrie: Joi Mar 03, 2022 7:49 am
stanm711 scrie: Joi Mar 03, 2022 7:33 am
Eu am trimis acest model de imputernicire, certificat de inregistrare, copie CI imputernicit si a fost ok!

SC ……………………… SRL
Sediul social: jud. ……………, loc……………………
str. ………………….. nr…. bl. …. ap……
CUI .............................; nr.reg.com. ....../......./..............

IMPUTERNICIRE

Subscrisa ................................................... SRL persoana juridica romana, cu sediul in ………………………………………………………… inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul ............ sub nr. ........................... CUI ............................., reprezentata legal prin .................................................. administrator, imputernicim prin prezenta pe d-l/dna ............................., posesor al C.I seria ..... nr............., eliberata de SPECLEP ................ la data de ..............................., CNP .................................., sa inregistreze societatea in SPV.
Imputernicirea este generala pentru toate operatiunile din SPV.
Societatea isi da acordul ca imputernicitul sa aiba acces la informatiile referitoare la istoricul actiunilor anterioare din SPV ale societatii. Sunt acceptati termenii si conditiile de utilizare a SPV. Prezenta imputernicire este intocmita conform art. 18 alin. (2) din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala si art. 15 alin. (9) din OMFP 660/2017.

administrator
.............................................

Raspuns primit:
Ati fost aprobat pentru serviciul SPV în calitate de pentru CUI/CIF 12345678.
Veti primi un email cu confirmarea activarii dupa care va puteti autentifica pe www.anaf.ro.
Va multumesc! Incerc asa.

Scrie răspuns