Problema de consistenta in baza de date
Problema de consistenta in baza de date
La validarea unui document, apare aceasta eroare.
Acum, orice devalidare de document fac, la incercarea de a-l revalida, programul da aceeasi eroare.
P.S. Se intampla doar la bonurile de benzina. Am devalidat si facturi si, le pot revalida.
Astept un raspuns de la Dvs.
Multumesc!
Acum, orice devalidare de document fac, la incercarea de a-l revalida, programul da aceeasi eroare.
P.S. Se intampla doar la bonurile de benzina. Am devalidat si facturi si, le pot revalida.
Astept un raspuns de la Dvs.
Multumesc!
- Fişiere ataşate
-
- eroare_saga.png (84.99 KiB) Vizualizat de 3844 ori
Re: Problema de consistenta in baza de date
Ai tip stocabil, ai gestiune aleasă dar nu ai articol.
Multumesc!
Asa am bagat toate bonurile de combustibil pana acum si n-a fost nicio problema. Dupa ultima actualizare a aparut eroarea asta. Ma voi conforma.
Asa am bagat toate bonurile de combustibil pana acum si n-a fost nicio problema. Dupa ultima actualizare a aparut eroarea asta. Ma voi conforma.
Buna ziua
dupa ce am actualizat programul cu versiunea 3.0.545 la validarea oricarui document inregistrat , fie ca este bon fiscal sau factura , primesc mesajul "articolul 0 nu exista in nomenclator' . Cum se poate rezolva aceasta problema ?
dupa ce am actualizat programul cu versiunea 3.0.545 la validarea oricarui document inregistrat , fie ca este bon fiscal sau factura , primesc mesajul "articolul 0 nu exista in nomenclator' . Cum se poate rezolva aceasta problema ?
Mai sus, SeptimiuV a mentionat care ii problema. De altfel, acel nu este 0 (zero), ci doua paranteze.
Trebuie sa creezi un articol care sa fie selectat, daca lucrezi cu tip "stocabil".
Trebuie sa creezi un articol care sa fie selectat, daca lucrezi cu tip "stocabil".
-
BUNA ZIUA SI EU AM INTAMPINAT ACEASTA PROBLEMA .A REUSIT CINEVA SA SE EDIFICE ?MULTUMESC.
Mai sus s-a mentionat cum trebuie procedat.
Referitor la majuscule:
Referitor la majuscule:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
-
am aceeasi problema, cu validarea, dupa ultima actualizare a programului.
am creat articole (cu TVA 9 si 19%), cum a sugerat cineva dar, tot nu merge.
nu recunoaste articolele create. Cred ca e normal, avand in vedere ca nu am intrare pe ele...
are cineva alta idee ?
am creat articole (cu TVA 9 si 19%), cum a sugerat cineva dar, tot nu merge.
nu recunoaste articolele create. Cred ca e normal, avand in vedere ca nu am intrare pe ele...
are cineva alta idee ?
Pentru IstrateG650
Ce doresti sa inregistrezi efectiv?
Ai o evidenta cantitativ-valorica, ca selectezi un tip stocabil si gestiune, sau doresti sa lucrezi doar valoric, unde ar trebui sa folosesti tip "nedefinit"?
Ce doresti sa inregistrezi efectiv?
Ai o evidenta cantitativ-valorica, ca selectezi un tip stocabil si gestiune, sau doresti sa lucrezi doar valoric, unde ar trebui sa folosesti tip "nedefinit"?
-
Buna
Ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta problema care imi apare in Saga. Mentionez ca aceste facturi se inregistreaza in programul Master si se face export de date in Saga. Nu stiu ce s-a putut intampla, ca pana acum a functionat. Eu in saga daca vreau sa modific o factura nu pot. Se poate sa fie problema din Saga sau din Master, cei de la programul Master au zis ca nu e de la ei
Ma puteti ajuta si pe mine cu aceasta problema care imi apare in Saga. Mentionez ca aceste facturi se inregistreaza in programul Master si se face export de date in Saga. Nu stiu ce s-a putut intampla, ca pana acum a functionat. Eu in saga daca vreau sa modific o factura nu pot. Se poate sa fie problema din Saga sau din Master, cei de la programul Master au zis ca nu e de la ei

- Fişiere ataşate
-
- 2022_04_14_13_47_50_518055652_AnyDesk.png (102.85 KiB) Vizualizat de 2982 ori
Ai articolul respectiv în meniul fișiere - articole?
-
nu-l am, dar nu a fost nicodata in articole in Saga, ptr ca se face export din Master
-
aici in saga se da doar validarea.
Dacă lucrezi cu stocuri trebuie să ai articolele în Saga.