Înregistrare comision
Înregistrare comision
Bună! În luna martie 2021 am depus la banca un comision pt un credit pe tot anul, în luna aprilie am restituit creditul drept urmare de la banca mi-au restituit diferența de la comision pt lunile ce au rămas.. cum înregistrez banii întrați de la banca?
Re: Înregistrare comision
Ma gandesc, ca prin "am depus la banca un comision" ai vrut sa zici ca ai depus o suma intr-un cont, care ulterior a fost transferat in contul curent.
Pana cand banca nu a retinut acea suma ca si comision, nu il poti considera comision, doar prin faptul ca l-ai transferat intr-un cont, zic eu.
Pana cand banca nu a retinut acea suma ca si comision, nu il poti considera comision, doar prin faptul ca l-ai transferat intr-un cont, zic eu.
Pai banii respectivi i-am depus în banca în contul firmei...banca i-a reținut, apoi a returnat în cont o diferență și acea diferența nu știu cum sa o înregistrez..
@balazse ti-a descris clar (cu alte cuvinte) monografia : ai transferat si ai incasat. Folosesti 581 intre conturile bancare. Comisionul il regasesti in extrasul bancar operat de banca.
Pentru BrinduseI
Daca la retinerea comisionaului de catre banca (atentie, nu discutam despre depunere in cont) ai folosit o nota contabila, atunci la returnare retinerii de catre banca folosesti aceeasi nota contabila, doar ca in rosu.
Daca la retinerea comisionaului de catre banca (atentie, nu discutam despre depunere in cont) ai folosit o nota contabila, atunci la returnare retinerii de catre banca folosesti aceeasi nota contabila, doar ca in rosu.