Înregistrare comision

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
brindusei

Înregistrare comision

#1 Mesaj de brindusei »

Bună! În luna martie 2021 am depus la banca un comision pt un credit pe tot anul, în luna aprilie am restituit creditul drept urmare de la banca mi-au restituit diferența de la comision pt lunile ce au rămas.. cum înregistrez banii întrați de la banca?

balazse

Re: Înregistrare comision

#2 Mesaj de balazse »

Ma gandesc, ca prin "am depus la banca un comision" ai vrut sa zici ca ai depus o suma intr-un cont, care ulterior a fost transferat in contul curent.
Pana cand banca nu a retinut acea suma ca si comision, nu il poti considera comision, doar prin faptul ca l-ai transferat intr-un cont, zic eu.

brindusei

#3 Mesaj de brindusei »

Pai banii respectivi i-am depus în banca în contul firmei...banca i-a reținut, apoi a returnat în cont o diferență și acea diferența nu știu cum sa o înregistrez..

pomparaus

#4 Mesaj de pomparaus »

@balazse ti-a descris clar (cu alte cuvinte) monografia : ai transferat si ai incasat. Folosesti 581 intre conturile bancare. Comisionul il regasesti in extrasul bancar operat de banca.

balazse

#5 Mesaj de balazse »

Pentru BrinduseI
Daca la retinerea comisionaului de catre banca (atentie, nu discutam despre depunere in cont) ai folosit o nota contabila, atunci la returnare retinerii de catre banca folosesti aceeasi nota contabila, doar ca in rosu.

Scrie răspuns