Buna ziua,
Am si eu o problema pe care am observat-o acum, verificand in revisal niste contracte.
Pe 22 iulie 2021 a incetat un contract. Problema este ca la data sfarsit contract am trecut 22.09.2021, dar data de incetare este corecta 22.07.2021.
In revisal imi apare incetare pe 22.07.2021 si data sfarsit 22.09.2021. Nu stiu ce a fost in capul meu de am selectat 09 in loc de 07.
Am incercat sa corectez in revisal prin meniul "corectie incetare", dar pot doar sa modific data incetarii (data care la mine este inregistrata corect 22.07.2021). Eu vreau sa modific "Data sfarsit". Aceea este gresita.
Pe reges bineinteles ca apare data gresita.
Va rog mult, daca ma puteti ajuta sa corectez data sfarsit. Daca se poate....
Multumesc mult.
Corectie data sfarsit CIM in Revisal
Re: Corectie data sfarsit CIM in Revisal
Va rog, daca stie cineva...Multumesc
Corectați data de final, punând data corectă. Probleme ar apărea doar dacă se modifică direct - numărul de contract, data contractului sau data de început a contractului. Dar data de încetare se poate corecta direct și se poate retrimite revisal.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Deci data de final este corect pusa in revisal (23 iulie), data de sfarsit este gresita. Pe aceea cum o corectez, daca se mai poate....
Ce nu vă este clar din răspunsul meu?
am inteles ce ati spus (sau asa cred)
)
procedez asa in revisal:
selectez de la CORECTIE - INCETARE, apoi selectez contractul incetat al angajatului - ajung in fereastra cu toate datele - nr contract, data inceput contract si data sfarsit contract care apare gresita 22.09.2021; dar mai jos in dreapta la data incetare apare corect 23 iulie 2021. Este adevarat acea data de incetare o pot modifica, dar eu vreau sa modific DATA SFARSIT, care din ce observ nu se poate modifca
sau nu stiu eu unde sa intru pt modificare...
procedez asa in revisal:
selectez de la CORECTIE - INCETARE, apoi selectez contractul incetat al angajatului - ajung in fereastra cu toate datele - nr contract, data inceput contract si data sfarsit contract care apare gresita 22.09.2021; dar mai jos in dreapta la data incetare apare corect 23 iulie 2021. Este adevarat acea data de incetare o pot modifica, dar eu vreau sa modific DATA SFARSIT, care din ce observ nu se poate modifca
Vă referiți la aplicația oficială?
Da, nu se poate corecta.
Înțeleg că este vorba de CIM pe perioadă determinată care încetează mult înainte de perioada de final a acestuia. Dacă da, de ce să corectați ceva la el? Perioada determinată era cumva până la 22/07/2022? Și așa era și în CIM?
Dacă da, o soluție ar fi să treceți activ contractul, apoi să-i modificați data de final și ulterior să-l încetați iarăși. Eu nu m-aș complica.
Da, nu se poate corecta.
Înțeleg că este vorba de CIM pe perioadă determinată care încetează mult înainte de perioada de final a acestuia. Dacă da, de ce să corectați ceva la el? Perioada determinată era cumva până la 22/07/2022? Și așa era și în CIM?
Dacă da, o soluție ar fi să treceți activ contractul, apoi să-i modificați data de final și ulterior să-l încetați iarăși. Eu nu m-aș complica.
Da este cim perioada determinata...
asa este, aveti dreptate, eu am tot omis ca este pe perioada determinata.
am intrat initial in aplicatie sa scot un registru si cand am vazut acea data m-am speriat...
va multumesc si imi cer scuze daca v-am zapacit
asa este, aveti dreptate, eu am tot omis ca este pe perioada determinata.
am intrat initial in aplicatie sa scot un registru si cand am vazut acea data m-am speriat...
va multumesc si imi cer scuze daca v-am zapacit