Codul de acces SPV genereaza cod acces
-
Codul de acces SPV genereaza cod acces
Am instalat astazi ultima versiune a programului v.3.0.551 si la accesarea butonului e-Facturi apare Eroare la preluare datelor din SPV
System.Core.Version -4000 Culture-neutral;PublicKeyToken-.....
System.Core.Version -4000 Culture-neutral;PublicKeyToken-.....
-
Re: Codul de acces SPV genereaza cod acces
Ce windows aveti?
-
-
hmmm....aceeasi problema o are si un client de-al meu care are tot windows 7....se pare ca functioneaza doar cu win 10
-
Multumesc.
Trimiteti e-mail echipei Saga, doar ei pot gasii solutii.
Vi s-a rezolvat problema cu Windows 7? Intreb pentru ca si eu am instalat pe laptop tot Windows 7 ultimate, desi inca nu am descarcat última versiune pt a incerca....
Si de ce nu incerci? Ce poti sa pierzi?
Ajutor,
Eu am Windows 10 dar primesc mesajul..eroare la preluare date SPV!!!
Ce pot face?
Eu am Windows 10 dar primesc mesajul..eroare la preluare date SPV!!!
Ce pot face?
Redescarcă și reinstalează ultima actualizare.
-
Buna seara, am semnatura electronica -certificat calificat in cloud emis de TRANSPEED .
Nu stiu ce COD PIN - trebuie sa trec in SAGA pentru activare in SPV, descarcare/transmitere facturi in SPV. Va rog sa ma ajutati in acest sens.
Multumesc anticipat!
Elena
Nu stiu ce COD PIN - trebuie sa trec in SAGA pentru activare in SPV, descarcare/transmitere facturi in SPV. Va rog sa ma ajutati in acest sens.
Multumesc anticipat!
Elena
-
Daca aveti tokenul in portul usb al calculatorului si firma (CUI-ul) este inrolata/inrolat in SPV accesati e-Facturi, din ecran dreapta sus, apoi urmati instructiunile afisate.
Pentru GheorgheI642
CaraliE306 a scris ca are "certificat calificat in cloud", deci nu cred ca are token ce sa introduca in usb.
CaraliE306 a scris ca are "certificat calificat in cloud", deci nu cred ca are token ce sa introduca in usb.
Buna ziua,
Cand vreau sa vad facturile din e-Factura mi se spune Codul SPV expirat sau nu este corect.
Dau generare alt cod, dar nu genereaza . La facturi primite le vad doar pana in 09.03.2024 .
Cand dau raspunsuri e-facturi trimise inclusiv cele trimie anterior imi apare mesajul:
Alias' C_E_RASP' is not found.13 (C_GET_MESAJE_SPV)
Nu inteleg ce inseamna.
Va rog, cum as putea rezolva, daca stiti
Cand vreau sa vad facturile din e-Factura mi se spune Codul SPV expirat sau nu este corect.
Dau generare alt cod, dar nu genereaza . La facturi primite le vad doar pana in 09.03.2024 .
Cand dau raspunsuri e-facturi trimise inclusiv cele trimie anterior imi apare mesajul:
Alias' C_E_RASP' is not found.13 (C_GET_MESAJE_SPV)
Nu inteleg ce inseamna.
Va rog, cum as putea rezolva, daca stiti
- Fişiere ataşate
-
- WhatsApp Image 2024-04-15 at 08.12.58_ca05702b.jpg (244.24 KiB) Vizualizat de 3760 ori
api actualizat programul cu versiunea noua?
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”