e-factura
-
e-factura
Primesc urmatorul mesaj la transmiterea in e-factura:"factura a fost generata si salvata, dar nu a fost transmisa in SPV''.
Mentionez ca pe aceiasi semnatura electronica am generat cod acces dar pe alt calculator si pentru alt alt CUI.
Mentionez ca pe aceiasi semnatura electronica am generat cod acces dar pe alt calculator si pentru alt alt CUI.
Re: e-factura
Nu ai asociat codul de acces pentru firma respectivă. Contactează Saga să-ți spună ce să faci.
Buna seara!
Va rog sa ma ajutati cu informatii privind e factura.
Firma este un service auto si ITP
Am introdus factura pe Iesiri, iar la Denumire articol/serviciu am scris ITP, sau piese sau manopera rep auto.
Cand am mers pe e-facturi, le-a gasit , pe optiunea Transmitere facturi, am dat Accept si nu stiu ce sa mai fac.
Am urmat pasii pt cod de acces SPV.
S-a transmis din SAGA sau tb sa intru eu pe SPV, Factura electronica, Trimitere factura?
De unde iau xml-ul?
Multumesc
Va rog sa ma ajutati cu informatii privind e factura.
Firma este un service auto si ITP
Am introdus factura pe Iesiri, iar la Denumire articol/serviciu am scris ITP, sau piese sau manopera rep auto.
Cand am mers pe e-facturi, le-a gasit , pe optiunea Transmitere facturi, am dat Accept si nu stiu ce sa mai fac.
Am urmat pasii pt cod de acces SPV.
S-a transmis din SAGA sau tb sa intru eu pe SPV, Factura electronica, Trimitere factura?
De unde iau xml-ul?
Multumesc
Poate te ajuta cele postate pe blog:
https://www.sagasoftware.ro/e-factura-e ... in-saga-c/
https://www.sagasoftware.ro/e-factura-e ... in-saga-c/
-
La ultima actualizare a programului, am pus bifa la configurare societate la ' inregistrat pentru RO-e factura' si atunci cand introduceam facturile in iesiri, programul punea automat bifa la e-factura, acum nu mai pune, aveti idee de ce? Am toate facturile emise in sistem e factura si imi era de folos optiunea automata ,tinand cont ca am un nr.foarte mare de facturi emise lunar. Multumesc.
Bifa se pune automat pentru clienții instituții publice și firmele care sunt înscrise în registrul e-factura.
-
Buna ziua!
Pentru o factura deja emisa ca RO e-factura prin Smartbill (a primit codul unic etcetera), la inregistrarea ei ulterioara in SAGA, este obligatoriu sa fie bifata casuta e-fact? Mentionam ca am bifat in administrare ca societatea este inregistrata ca atare. Atat si nimic mai mult. Programul nu bifeaza automat...
Pentru o factura deja emisa ca RO e-factura prin Smartbill (a primit codul unic etcetera), la inregistrarea ei ulterioara in SAGA, este obligatoriu sa fie bifata casuta e-fact? Mentionam ca am bifat in administrare ca societatea este inregistrata ca atare. Atat si nimic mai mult. Programul nu bifeaza automat...
-
Bun. Multumim pentru ajutor. Numai bine!
Buna ziua,
Pentru vanzarile ocazionale B2G (achizitii directe, fara seap si fara contract) trebuie generat e-factura? Si trimiterea acesteia prin sistem? Articolele vandute nu sunt cu risc fiscal.
Multumesc frumos.
Pentru vanzarile ocazionale B2G (achizitii directe, fara seap si fara contract) trebuie generat e-factura? Si trimiterea acesteia prin sistem? Articolele vandute nu sunt cu risc fiscal.
Multumesc frumos.
-
Buna ziua!
Cand accesez butonul e-Facturi imi apare un semnul ! cu mesajul: "endTime = (data si ora la care-l accesez) nu poate in viitor fata de momentul requestului = (data si ora la care-l accesez +10 min)"
Imi genereaza factura si o trimite dar nu am un raspuns ca a fost primita.
Ce trebuie sa fac ca sa-mi genereze si raspunsul de primit?
Multumesc
Cand accesez butonul e-Facturi imi apare un semnul ! cu mesajul: "endTime = (data si ora la care-l accesez) nu poate in viitor fata de momentul requestului = (data si ora la care-l accesez +10 min)"
Imi genereaza factura si o trimite dar nu am un raspuns ca a fost primita.
Ce trebuie sa fac ca sa-mi genereze si raspunsul de primit?
Multumesc
Să actualizați programul. Înseamnă că folosiți o versiune veche neactualizată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.