Buna ziua,
Am un ctr de bransament cu o Asociatie de locatari ,pretul acestui ctr fiind in valoare de 5000 lei.
In ctr scrie ca,pretul se va plati in numerar/op in contul prestartorului 50% la incheierea ctr si 50 % la terminare.
Am facut o factura de avans de 2500 lei in luna August ,am achitat o insa nu am facuturat o.
Intrebarea mea este: Se face factura la terminarea lucrarii ? s-au trebuie sa fac factura pe cei 2500 si apoi o alta factura pe diferenta?
Eu as merge pe a doua varianta pentru nu abubui dintr o data tva-ul.
Este vre o problema?
CTR PRESTARI SERVICII
Re: CTR PRESTARI SERVICII
"Am facut o factura de avans de 2500 lei in luna August ,am achitat o insa nu am facuturat o."
Ati emis sau nu factura de avans de 2500 lei? Ca va contraziceti in fraza de mai sus?
Cand emiteti factura, o incasati, nu o achitati.
Daca ati emis factura de avans de 2500, la terminarea lucrarii emiteti pe aceeasi factura, stornare avansului si facturati apoi valoarea totala a lucrarii. In baza acestei facturi o sa incasati doar diferenta de 2500 lei.
Ati emis sau nu factura de avans de 2500 lei? Ca va contraziceti in fraza de mai sus?
Cand emiteti factura, o incasati, nu o achitati.
Daca ati emis factura de avans de 2500, la terminarea lucrarii emiteti pe aceeasi factura, stornare avansului si facturati apoi valoarea totala a lucrarii. In baza acestei facturi o sa incasati doar diferenta de 2500 lei.
Pentru SerbanV59
Faci confuzie intre emitere factura si conditii de plata.
Daca ai incasat 50%, trebuia sa emiti automat factura de avans.
La finalizarea lucrarii, emiti factura pentru lucrarile efectuate si stornezi avansul.
Faci confuzie intre emitere factura si conditii de plata.
Daca ai incasat 50%, trebuia sa emiti automat factura de avans.
La finalizarea lucrarii, emiti factura pentru lucrarile efectuate si stornezi avansul.
va rog sa ma iertati ,m am grabit :
am facturat avans si l-am incasat .
La finalizarea lucrarii pe factura voi storna avansul si voi factura intreaga suma de pe ctr.......Asta am inteles de la dvs.corect?
am facturat avans si l-am incasat .
La finalizarea lucrarii pe factura voi storna avansul si voi factura intreaga suma de pe ctr.......Asta am inteles de la dvs.corect?